Lifestyle

Lansirala ga je Britni Spirs: Vratio se još jedan trend devedesetih

Lansirala ga je Britni Spirs: Vratio se još jedan trend devedesetih

Već smo u nekoliko navrata pisali o trendovima iz devedesetih koji su opet in, ali izgleda kako je ove godine lista trendova koji se vraćaju u modu iz te decenije sve više i više širi.

Ovaj će posebno odgovarati onim devojkama koje ga nisu nosile devedesetih, kada je poslednji put bio in.

Lansirala ga je Britni Spirs

Naime, neke od nas će se sigurno prisetiti trenda tube topova koji je posebno populariziovala pop princeza i Britni Spirs koja je pomoću njega isticala svoje fantastične trbušnjake.

I dok je taj trend često pratila tetovaža na leđima ili pirsing u pupku, neke devojke koje su htele da budu baš kao Britni ga nisu nosile iz jednostavnog razloga jer je njihovim roditeljima to bilo previše.

Srećom, za sve koje još uvek imaju onaj savršeni modni outfit koji nisu nosile, priliku za to imaju sada.

Povratak topova

Tube topovi su već sada u trendu, a s dolaskom leta biće sve popularniji. Možete ih nositi na kratke i duge pantalone, na suknje ili ipak ispod prozirnih košulja i majica. Osim toga, možete ih nositi i na neku od varijanti power suita, a prema najavama tube top će biti popularan i kao varijanta gornjeg dela kupaćeg kostima.

Ipak, ovosezonski topovi dolaze u više varijanti i pružaju više opcija za stilizovanje nego oni iz devedesetih, a ovaj put nisu ni toliko minijaturni kao što su nekad bili, pa su dostupni i u malo dužim verzijama.

Ako vam pak nedostaje ideja kako da ih nosite, potražite inspiraciju na fotografijama koje donosimo i saznajte kako da kombinujete modernu verziju tube topova.

Објава коју дели anni (@amethystblanc) дана 16. Мар 2018. у 9:42 PDT

@chelseaandnolita је поделио/ла објаву дана 2. Мај 2018. у 6:09 PDT

Објава коју дели DOM . DOM (@domdomstore92) дана 25. Апр 2018. у 11:25 PDT

Објава коју дели María Puga (@chinapuga) дана 30. Апр 2018. у 8:34 PDT

Објава коју дели Ámbar (@ambar_garces) дана 22. Авг 2017. у 7:02 PDT