Lifestyle

Kosa + šminka: Najbolji beauty momeni sa Met Gale 2018

Kosa + šminka: Najbolji beauty momeni sa Met Gale 2018

To je ta beauty drama koju smo čekali godinu dana...

I par dana kasnije, Met gala i dalje je u fokusu svih medija. Pored mode na crvenom tepihu najvećeg modnog događaja jedno je sigurno: make-up i frizura oduševiće vas jednako kao i sama kreacija koju je neka slavna osoba ponela.

Pored sjajnih toaleta, Met gala pršti i od ljubavi: Ovo su najlepši parovi s popularnog događaja

Iako se i u ovom segmentu insistriralo na glamuru starog Holivuda, zvezde kao što su Lili Kolins i Zendaja su pokazale da se sa šminkom treba igrati, dok se Dženifer Lopez držala jače šminke koja je ispratila njenu statement Balmain kreaciju.

Slavne glumice, pevačice i javne ličnosti su dosta insistirale na karminima tamnijih tonova kao što su bordo, crvena i boja vina. U tom segmentu briljirala je indijska glumica Prijanka Čopra, kao i Hejli Stejfild, dok su zagasitije nijanse u pru sa belim akcentima bile beauty izbor Điđi Hadid i Kejt Bosfort.

Posebnu pažnju zvezde su posvetile stilizovanju frizura. Primetili smo da je veliki broj dama pored već viđenih stilizovanih lokni, svoju kosu ispeglao i nosio jedan strogi silk look.

Podsetimo se, tema ovogodišnje Met Gale bila je moda, umetnost i religija i zanimljivo je da se segment religije odrazio u domenu aksesoara. Naime, crvenim tepihom su dominirale stilizovane krune slične kardinalskim kapama, rajfovi i šnale.

I upravo zbog njih, ovogodišnji Met možda nije najbolji, ali sigurno jeste najzanimljiviji!

Pogledajte u nastavku koje dame su ostavile najjači utisak u domenu kose i šminke:

Lili Kolins

Zendaja

Dženifer Lopez

Điđi Hadid

Prijanka Čopra

Rijana

Sijena Miler

Sara Džesika Parker