Lifestyle

Disciplina za savršen izgled: Šta je to što šminkeri ne vole da radite kada dođete da se šminkate? (video)

Disciplina za savršen izgled: Šta je to što šminkeri ne vole da radite kada dođete da se šminkate? (video)

Uveliko smo već ušli u najveseliju sezonu u godini - vreme kada jedni staju na ludi kamen, drugi proslavljaju svoje mature, apsolventske večeri, krste decu ili jednostavno sa dolaskom lepog vremena izlaze u velikom stilu i slave život.

Većina dama za ovakve specijalne prilike posebnu pažnju posvećuje svom izgledu, od onoga šta oblači, koje aksesoare će poneti, ali i ono omiljeno, kako će biti našminkana. Pošto mnogi nisu te sreće da imaju ovaj talenat "u prstima" najbolje i najsigurnije rešenje nalaze u prepuštanju magiji profesionalnog šminkera.

Međutim, taj savršen look kakav želite često je teško izvesti, a verovali ili ne glavni krivac možete biti vi sami. Kako, otkrila nam je mlada talentovana šminkerka Mia Ristić koja je u svom duhovitom vlogu objasnila šta to šminkeri ne vole da radite dok vas ulepšavaju za vaš specijalan dan i šta im to odmaže - od zapitkivanja, pričanja telefonom, otimanja šminke.

Zato drage dame pomozite svom make up umetniku i olakšajte mu posao i baš tako će i vaša šminka izgledati onako kako ste zamislili.

Kako to izgleda kada niste displinovani prilikom šminkanja i šta da ne radite tada, pogledajte u videu: