Lifestyle

Džepna Venera ima tajnu kako joj polazi za rukom da sa 50 izgleda kao da joj je 30

Džepna Venera ima tajnu kako joj polazi za rukom da sa 50 izgleda kao da joj je 30

Kada je reč o šminkanju, pevačica preferira kremaste proizvode jer smatra da joj to daje prirodniji, svežiji izgled.

https://www.instagram.com/p/BV_z8L6FQSh/?utm_source=ig_embed

Kajli Minog ima 50 godina, ali joj verovatno ne biste dali više od 30. Evo kojih jednostavnih pravila nege kože se pridržava.

Lepa pevačica izgleda skoro jednako mladoliko kao i na početku karijere, a sada je otkrila da je njena tajna u pridržavanju tri jednostavna pravila kada je reč o nezi kože.

- Znam da će ovo da zvuči kao dosadna informacija, ali moj savet je da nanosite zaštitnu kremu redovno, da čistite lice maramicama namenjenim za to i da uvek skidate šminku - rekla je Kajli.

Pored pridržavanja ovih jednostavnih pravila, Kajli savetuje da povremeno, kada imate vremena i novca, odete kod dermatologa na poneki tretman.

Ona je ranije otkrila da je fan tretmana lica radio talasima, kojima se učvršćuje koža i vraća sjaj. Jedan tretman traje oko sat vremena, a pevačica im se podvrgava na svakih nekoliko meseci.

Takođe, njena bliska prijateljica je izjavila za „Daily mail“ jednom prilikom da pevačica voli neinvazivne tretmane i da je „tretman radio talasima bezbolan, opuštajuć i prirodniji od botoksa.

- Kajli veruje da je ovaj tretman skinuo godine sa njenog lica, a da joj pritom nije dao zaleđeni, neprirodni izgled - otkrila je njena prijateljica.