Lifestyle

Vreme je za selfi: Novi trend na Instagramu stvarno zadaje glavobolje

Vreme je za selfi: Novi trend na Instagramu stvarno zadaje glavobolje

Poziranje za selfi je već odavno prešlo sve granice razuma. Sama činjenica da su 2015. selfiji odneli više života nego napad ajkule - dovoljno govori u prilog koliko nam treba hladan tuš. Dok se neko ne seti da pusti odvrne slavinu, stiže novi trend.

Trendseterke, manekenke, blogerke i ostale uticajne žene sa društvenih mreža već neko vreme na svojim fotkama poziraju u upečatljivoj pozi. Hejteri su joj dali naziv glavobolja, na šta zapravo i podseća.

Princip fotografisanja vam je jasan, sigurno mnogi od vas već u svom telefonu imaju nekoliko sličnih glavobolja, kao što je nedavno izbacila Điđi Hadid.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jun 4, 2018 at 7:47pm PDT

Điđi nije jedina koju muči ovaj pomalo apsurdan trend, pa joj je kao podrška stigla i Kajli Džener. Novopečena milijarderka je u nešto drugačijoj pozi poželela dobro jutro svojim fanovima, a usput se zapitala da li je isključila peglu.

Oprostite, je l' ima neko Andol?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 7, 2018 at 9:43am PDT

Šminkerka Nam Vo je za magazin Elle otkrila zašto ova poza uzima sve više maha, kako među poznatim, tako i među ostalim korisnicima društvenim mreža. Ona je navela da novi trend prikazuje lepotu ženskih ruku i licu daje lepšu strukturu. I sama je priznala da svoje modele nagovara da poziraju na isti način.

- Takođe, ovo je savršen način da pokažete svoj manikir - zaključila je šminkerka.

Nama će i dalje ličiti na nedostatak šećera u krvi ili opasnu migrenu, ali kada to uradi Emili Ratajkovski - glavobolja postepeno prestaje.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 1, 2018 at 3:44pm PDT

Preživeli smo prste u ustima, jednu obrvu, čudne nokte, glavobolju, motivacione poruke uz seksi selfi... Šta je sledeće?