Lifestyle

Superiorni beauty rituali žena Dalekog istoka: Otkrijte japansku tajnu savršene kože

Superiorni beauty rituali žena Dalekog istoka: Otkrijte japansku tajnu savršene kože

Savršeno glatka i negovana koža nam izgleda kao nedostižan ideal koji se može naći samo na fotošopiranim slikama. Ali, istina je da su žene Dalekog istoka odavno otkrile tajnu savršenog, porcelanskog tena.

Avon vam otkriva njihove superiorne beauty rituale, zasnovane na minimalizmu i  jednostavnosti. Ekskluzivan japanski brend Mission koji se zasniva na navikama žena tog podneblja našao se u Avon liniji proizvoda za negu kože.

Čine ga dve linije proizvoda vrhunskog kvaliteta -  Mission Y i Mission Eclat, koji poput japanske kulture predstavljaju spoj prirode, tradicije i visoke tehnologije. Delom inspirisani prirodom, delom visokom tehnologijom, Mission odražava japansku kulturu baziranu na ritualima.

Mission Y - Prevencija starenja u 4 koraka

Prateći filozofiju japanske nege, proizvodi Mission Y linije nanose se u 4 jednostavna koraka. Svaki korak podrazumeva poseban proizvod koji ima svoju specifičnu ulogu, pojačavajući efikasnost prethodno nanetog proizvoda.

  • korak - Čišćenje lica nežnom penom
  • korak - Dubinska hidratacija hidrirajućim losionom
  • korak - Koncentrovane negujuće formule za eksploziju hranljivih sastojaka
  • korak - Stvaranje zaštitnog sloja hranljlivom kremom
  • Ova linija odgovor je na sve potrebe kože žena u 30-im godinama i kreirana je na temelju trostruko fermentisanog kvasca - bogatog izvora vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidanasa. Ekstrakt kvasca podstiče stanični metabolizam kako bi ojačao zaštitnu barijeru kože, poboljšao njenu elastičnost i učinio je glatkom i sjajnom.

    Mission Eclat - Prirodna nega zrele kože

    Ova linija nastala je kao rezultat istraživanja RNK molekula koje je osvojilo Nobelovu nagradu, i predstavlja odgovor na potrebe zrele kože dama (40+). Ovim istraživanjem utvrđeno je da proteini koji su odgovorni za smanjenje kolagena, mogu biti redukovani, a oni koji su odgovorni za podsticanje kolagena umnoženi. Pored ekstrakta morske alge, ekstakt nevena je glavni sastojak koji sprečava modifikaciju proteina i reguliše proizvodnju molekula RNK, a u saradnji sa RNA molekulom koji podstiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, čini ovu formulu čudesnom.

    Mission Eclat linija sastoji se od 5 proizvoda koje je takođe potrebno aplicirati kroz samo par koraka:

  • korak - Čišćenje uz pomoć pene za lice, odmah nakon uklanjanja šminke
  • korak - Dubinska hidratacija losionom kao ključni korak
  • korak - Pojačavanje dejstva losiona pomoću koncentrovane esencije
  • korak - Stvaranje zaštitnog sloja kremom. Ova linija poseduje intenzivnu i kremu za oko očiju i usana
  • Razmazite sebe i obezbedite svojoj koži vrhunski beauty ritual koji vama odgovara. Postignite uz Mission ideal savršene kože – krenite i Vi u misiju na savršenu kožu i zakoračite Putem svile, ili bolje reći – svilene kože. Četiri koraka su sve što vam je potrebno.

    Nova linija proizvoda Mission Y, dostupna je po ceni od 12.900 dinara, dok je Mission Eclat dostupna po ceni od 22.500 dinara na sajtu www.avon.rs,  kao i uz Avon brošuru.