Lifestyle

VELIKI SPEKTAKL OVE ZIME: PRVA REGIONALNA DODELA MUZIČKIH PRIZNANJA

VELIKI SPEKTAKL OVE ZIME: PRVA REGIONALNA DODELA MUZIČKIH PRIZNANJA

U organizaciji i produkciji najveće regionalne produkcijske kuće Skymusic, 29. januara u Štark Areni u Beogradu održaće se muzički spektakl kakav još nije viđen u ovom delu Evrope. Okupiće se najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na ceremoniji dodele prvih regionalnih muzičkih priznanja Huawei Music Awards Ceremony (MAC).

U okviru programa koji će trajati više od četiri sata, na nekoliko povezanih bina pojaviće se više od 60 poznatih ličnosti iz regiona. Publika će uživati u spektakularnim nastupima osmišljenim i režiranim specijalno za ovu priliku. Biće dodeljeno više od 20 priznanja za najbolje izvođače, numere različitih žanrova, spotove, scenske nastupe…

Na manifestaciji se očekuje preko 200 poznatih ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom, a ceremoniji dodele priznanja uživo će prisustvovati 15000 posetilaca.

Jedinstveni celovečernji zabavno – muzički događaj Huawei MAC direktno će prenositi televizijske stanice sa nacionalnom frekvencijom u zemljama regiona.

Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Huawei MAC će biti produkcijski i televizijski najzahtevniji poduhvat ikada izveden na našim prostorima, organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima.

Upotreba najnovijih audio i video tehnologija, pokretnih ekrana i scenografije, inovativni koncept rasvete, najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih nagrada biće podignuto na najviši nivo.

Izvođače i muzičke numere za dodelu Huawei MAC priznanja nominuju radio stanice. Glasači iz svih zemalja regiona imaće mogućnost da putem sajta Huawei MAC http://www.musicawardsceremony.com/ glasaju za svoje favorite, a na Facebook https://www.facebook.com/music.awards.ceremony  i Instagram https://www.instagram.com/music.awards.ceremony/ stranicama mogu pratiti najnovije vesti i zanimljivosti u vezi sa manifestacijom.

Huawei MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće Skymusic koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja.

Prodaja ulaznica: Eventim.