Lifestyle

Sa njima nikada nećete pogrešiti: Kako kombinovati bele farmerke (foto)

Sa njima nikada nećete pogrešiti: Kako kombinovati bele farmerke (foto)

story

Farmerke su nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih komada koji rado nosimo tokom cele godine, a tokom ovog proleća najveći hit su one u beloj boji! Nose se u svim prilikama, a možete da ih uklapate sa elegantnim komadima poput svilenih topova i blejzera, ali i uz patike te pamučne majice s printom. Kombinacija je zaista mnogo, a na vama je da odaberete najbolju za sebe.

Evo nekoliko predloga kako da nosite bele farmerke u različitim prilikama:

1. Sportsko izdanje

Jednostavne i svestrane, bele farmerke idealne su za svakodnevne sportske kombinacije koje obožavamo. Nosite ih uz trendi teksas jaknu i odgovarajuće dodatke.

2. Za večernji izlazak

Bele farmerke savršena su alternativa crnim i plavim modelima i odličan odabir za večernji izlazak u kojem nećete proći nezapaženo. Uz obuću sa štiklom i ženstvenim topom, kombinacija je i više nego dobitna.

View this post on Instagram

A post shared by Becca Newman (@rebeccasaida) on Apr 14, 2019 at 11:02am PDT

3. Za odlazak na kafu

Prolećni dani idealni su za ispijanje kafe na suncu, u društvu dobre knjige ili prijateljica. Koju god opciju odaberete, bele farmerke odlična su polazna tačka za bilo kakvo modno kombinovanje. Naš omiljeni odabir ovog proleća pada na bluzu u nežnoj boji u kombinaciji s svetlim patikama.

4. Za ljubavni sastanak

Nezavisno od toga da li je reč o izlasku s dugogodišnjim partnerom ili o prvom sastanku, činjenica je da na dejtu uvek želimo da zablistamo. Kako biste bili seksi (a da pritom ne preterate), birajte komade koji će suptilno privlačiti poglede. Tako svoje omiljene bele farmerke kombinujte uz top sa čipkom, ženstvenim cipelama s visokim štiklama i kožnom jaknom ili pončom.

5. Poslovna kombinacija

Bele farmerke su ultimativni komad koji odlično izgleda u svim kombinacijama, a svoje mesto pronašao je i u poslovnom ormaru. Kobinujte ih uz svilenkaste košulje i svetlu obuću.