Lifestyle

Kompanija SBB svojim korisnicima daje jos više kanala i veće internet brzine, a najavljuje i dodatna ulaganja

Kompanija SBB svojim korisnicima daje jos više kanala i veće internet brzine, a najavljuje i dodatna ulaganja

SBB vodeći operator TV sadržaja prema izboru korisnika i provajder najvećih internet brzina u zemlji, od 15. maja ponovo ubrzava internet i otključava dodatne digitalne kanale i Video klub naslove svojim korisnicima.

Internet korisnici Silver i Gold Duo i Trio paketa na kablovskoj infrastrukturi SBB-a moći će da uživaju u internetu brzine od 50 do čak 300 Mbps, u zavisnosti od paketa.

Uživajte u programu na više od 190 kanala

Tokom trajanja akcije, do 15. avgusta 2019. godine, SBB će otključati dodatne digitalne TV kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3, D3i i Total TV platforme.  To znači da će građani imati prilike da uživaju u programu više od 190 kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji. Pored ovoga, dostupno im je preko 14.000 popularnih naslova u SBB Video klubu koji neprekidno raste.

Sadržaj za svačiji ukus

Ljubitelji serijskog programa pored postojećih domaćih hit serija kao što su „Žigosani u reketu“ i “Ubice mog oca”, među otključanim sadržajima mogu da prate najtraženije i najgledanije serije „Igra prestola“, “Poldark”, „Milijarde“, “Alfa”, “Teška vremena u El Rojalu”, “Rivijera” kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, CineStar TV Premiere HD, Pickbox, National Geographic +, Hopster i drugi.

U velikom izboru HBO naslova korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog paketa putem portala MojSBB, dok će svi ostali kanali biti automatski otključani.

Za korisnike Gold Extra, Gold Premium, EON Full i EON Premium, Total TV Maximum i Premium paketa, kao i Premium i Diamond paketa, SBB je pripremio poseban katalog sa atraktivnim naslovima. Svakog 15og u mesecu, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa 10 novih filmova različitih žanrova.

SBB u svojoj ponudi ima natraženije TV kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video klub u zemlji.

Mreža nove generacije

SBB kontinuirano radi na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa i sa ponosom ističe da je EON platforma najbrže rastuća TV platforma u Srbiji. U narednih pet godina SBB ulaže više od 300 miliona evra u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Srbiji, superiornu platformu EON, kao i nove napredne servis.

Izvori:

*Ratel izveštaj, Pregled tržišta elektornskih komunikacije za 4. kvartal 2018. godine

**Testmy.net, prosečna internet brzina, april 2019.