Lifestyle

Deset citata Naomi Kempbel koji će vam podići samopouzdanje

Deset citata Naomi Kempbel koji će vam podići samopouzdanje

Ona nije samo neko na koga se ugleda hiljade afroameričkih modela, već i žena koja je uvek verovala u sebe i "gurala" svoje sposobnosti iznad svih granica!

Slavnu britansku manekenku Naomi Kempbel već decenijama "bije" glas kako bez dlake na jeziku ume da odgovori svima i zauzme se za sebe. Međutim, koliko god ljudi mislili da je ona "teška", Naomi je neko ko traje toliko dugo upravo jer nije dala na sebe i jer niko, ali niko kao ona ne hoda tako pistom kao da poseduje ceo svet.

Naomi je takođe žena koja unazad godinama ohrabruje i osnažuje sve pripadnice lepšeg pola.

Zato vam u nastavku donosimo nekoliko njenih najupečatljivijih "izjava":

"Znam da puno 'koštam', ali verujte, vredim svaki dinar koji ste mi platili."

"Nikada nisam držala dijetu. Zato pušim, pijem dosta i nikada ali nikada ne vežbam."

"Da li sam neko ko puno očekuje i naređuje? Apsolutno! Ali ja sam večiti borac, neko ko ne voli da gubi, i kad mi i kažu NE, ja se uvek potrudim da na neki način dobijem njihovo DA."

"Nisam se rodila kao lepotica, ovo sam prosto ja, original."

"Ako ste strastveni i volite nešto, to ne znači da morate da budete glasni ili besni, temperamentni."

"Mislim da mi je u modelingu uvek bilo zanimljivo da vidim koliko mogu stilisti, urednici i fotografi da mi promene izgled. Zato i volim reči - transformacija, reintrepretacija i kameleon. Jedina reč koju ne volim je predvidljivo."

"Vidite, u životu morate i nekoliko puta da pogrešite. To je jedini način da naučite nešto i da shvatite kako svet oko vas funkcioniše."

"Znala sam da pitam Dalmu Callado i Katouche, prave dive piste da mi pokažu kako se hoda na revijama. Nikada, ali nikada se nisam stidela da kažem kako nešto ne znam, ili ne umem."

"Svi imaju temperament. To je emocija, pokazatelj da niste robot."

"Nemam nikakav problem sa godinama, i sasvim sa ok sa starenjem."