Lifestyle

12 očiglednih znakova koji ukazuju na to da muškarac vara

12 očiglednih znakova koji ukazuju na to da muškarac vara

Ne treba ignorisati signale koje podsvest šalje ili drugačije ponašanje partnera. Normalno je da osećaji u vezi nisu toliko intenzivni kao na početku, ali zbog toga se ne biste smeli da se osećate nesretno, jer s godinama ljubav jednostavno ulazi u mirnije vode.

Stručnjaci za ljubavne veze tvrde kako postoje svakodnevne situacije iz kojih se može zaključiti da suprug ima ljubavnicu, samo na njih treba obratiti pažnju.

12 očitih znakova da ih suprug vara, ali žene to ne vide:

1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odeći, ožiljci po telu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primetite više puta.

2. Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novca na izlaske, restorane, hotele...

3. Iako sedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svetu.

4. Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako se obući, češće se brije, iznenada želi telo dovesti u formu, tušira se pre odlaska u krevet, a pre to nije radio... Budite sumnjičave i ako licka auto više nego pre.

5. Uzbuđeno vam priča o novoj koleginici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici, češće sam započinje teme o njima.

6. Prestao je da vas primećuje čak i da obučete vreću na sebe, nema interesa ni da provodi vreme s vama. Jednoj ženi, koju je suprug varao, plamen sveće zahvatio je kosu tokom večere, a on to nije ni primetio.

7. Prijatelji, kolege s posla ili članovi porodice vam pokušavaju dati do znanja da vaš muž ima ljubavnicu. Očigledno znaju nešto što vi ne znate.

8. Intuicija vam "vrišti" da on ima ljubavnicu, nemojte to samo odbacivati kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna i zna puno više nego što mi želimo da priznamo.

9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni. Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smeli.

10. Sakriva SMS poruke, pozive, tj. ne želi da vam njegov mobilni dođe u ruke. Ista situacijua je i sa e-mail porukama, društvenim mrežama... Neki preljubnici imaju drugi mobilni za koji supruga ne zna.

11. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Neki to rade jer su srećniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savest ne da mira pa žele da se iskupe.

12. Stalno vam pronalazi mane ili vas optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije jednostavno da stalno laže i pazi da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga, piše Daily Mail.