Lifestyle

Da li je Megan omanula? Astrolog Lejdi Di otkrio najbolje datume za srećan brak!

Da li je Megan omanula? Astrolog Lejdi Di otkrio najbolje datume za srećan brak!

story

Astrolog Lejdi Di otkrio je nekoliko zanimljivih datuma za stupanje u brak. Ukoliko ove godine planirate venčanje, u nastavku pročitajte nekoliko povoljnih brojeva koji vam mogu doneti sreću na polju ljubavi. 

Bez obzira na to da li ste pobožni ili ne, sve više budućih mladenaca okreće se ka astrologiji kako bi odlučili koji je najpogodniji datum za venčanje. Na isti način na koji vaša natalna karta pokazuje gde su se planete nalazile na dan vašeg rođenja i na osnovu toga određuje vaš horoskop, takođe i venčanje kao važan životni događaj ima svoju kartu.

Astrolog princeze Dajane, Debi Frenk koristila je ovaj koncept kako bi vam pružila uvid u najpovoljnije datume za venčanje u 2020. godini. Međutim, ovi datumi mi su usko povezani skoro svake godine. Brojevi često mogu da vam kažu koliko ćete biti srećni u životu, a datum venčanja koliko ćete biti srećni u braku. 

Pogledajte u nastavku...

NE PROPUSTITE:
Nosite čizme kao princeza Dajana pre 30 godina: Pomalo je uvrnuto, ali je mnogo kul!

Astrolog Lejdi Di donosi najbolje datume za venčanja!

Prvi datum koji je Debi navela je 4. april, kada će, kako ona kaže, Venera (planeta ljubavi) biti u harmoniji sa Saturnom (učiteljem životnih lekcija). Kada se govori o venčanju ovo znači to da će brak dugo trajati. Sledećeg, dana, 5. aprila Jupiter (planeta sreće) pridružiće se planeti Pluton (planeti dominacije) i zbog toga će to biti „moćan dan romantičnog carstva“.

3. juna Sunce će se spojiti sa Venerom, stvarajući divan za romansu, dok ćemo 12. septembra videti kako se Jupiter približava Neptunu (simbolu bezuslovne ljubavi).

NE PROPUSTITE:
Brakovi bez seksa – Propali ili ipak ne?

Budući da “hladan mesec” često nije na spisku mladenaca izgleda da decembar ima najpovoljnije datume za venčanje. 14. decembra Venera će se približiti Jupiteru što znači da će sreća i ljubav biti u vazduhu; 15 decembra Venera će se približiti Saturnu što znači da će planete biti blagonaklone prema sklopljenim brakovima dok će se 21. decembra Jupiter pridružiti Saturnu, predstavljajući povoljan novi početak.

Datume ste već odredili? Ne očajavajte.

Položaj planeta na dan vašeg venčanja svakako nije razlog otkazivanja dogovora i nemate razloga za brigu. Zgrabite svog partnera i upustite se zajedničku avanturu pripremanja najvažnijeg dana koji će "vezati" vašu ljubav za ceo život.

NE PROPUSTITE:
Zbog ovog čoveka princeza Dajana je prekinula kontakt sa majkom?

 

Astrolog Lejdi Di otkrila je i predviđanja za Megan i Harija

Astrolog princeze Dajane, Debi Frank takođe je otkrila i svoja predviđanja za Megan Markl i bivšeg princa Harija. Ona je istakla da je Megan "bomba" koja je napravljena da proleti kroz britanski dvor i napravi potpuni haos.

- Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvezde za 2020. godinu u decembru 2019. godine, mogla prizvati visokonaponske talase koji su aktivirali odlazak Megan i Harija iz kraljevske porodice. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. januara, direktno na kartama Megan, Harija, Kejt i Vilijama, nego su se i dve velike planete promena uparile u bračnom uglu Meganine karte koja je povezana direktno s kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku porodicu - kaže Debi i dodaje:

- Predvidela sam da oni neće biti deo kraljevske porodice, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I pokazalo se da se Hariju i Megan nije ostvarila želja da budu plemstvo sa smanjenim obavezama, ali su umesto toga dobili svoju slobodu. Megan je kao bomba napravljena da proleti kroz kraljevsku porodicu, koja je sada primorana da se pregrupiše. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tokom većeg dela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promene. To je samo početak… Postoji nada da će Hari i Megan istupiti kao moćan, samostalan par - završila je Debi Frenk, preneo je Index.hr.

Megan i Hari venčali su se 19. maja 2018. godine i uskoro će proslaviti dve godine braka. Zbog ovih prognoza Debi Frenk postavlja se pitanje da li je lepa američka glumica omanula u datumu za srećan brak?

Šta vi mislite?

NE PROPUSTITE:
Zbog čega Megan Markl nikada neće postati princeza?

Smatrate li da je Megan Markl omanula u izboru datuma za srećan brak?
  • Smatram da je omanula u izboru partnera, datum ko datum
  • Smatram da nije, biće srećna do kraja života!
14  · 14 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading