Lifestyle

Ženski kompleksi koje muškarci smatraju seksi atributima

Ženski kompleksi koje muškarci smatraju seksi atributima

Većinu naših najpopularnijih kompleksa muškarci vide kao... nešto super seksi!

Kompleksi? Svaka devojka ih ima. Čak i supermodeli. S obzirom da su poznate glumice i manekenke priznale svoje komplekse i pretvorile ih u najveće adute, setite se samo Kim Kardašijan - možemo i mi priznati da ih imamo.

Najbolje je prihvatiti vaše komplekse, ali ovo je tema za još jedan članak. Lako je reći, teže je učiniti. Znamo da je tako.

U svakom slučaju, žene imaju utisak da muškarci sve komplekse vide u dvostruko lošem svetlu. Srećom, to je samo naš utisak. Zapravo, većina ljudi (i to je definitivno!) naše najpopularnije komplekse percipiraju kao... nešto super seksi!

Proverite koji su naši kompleksi naročito atraktivni za njih!

Grudi

Nije istina da svi momci vole samo velike grudi. Neki od njih čak priznaju da ženske dojke ne deluju na njih tako erotično, kao što mislimo. I možete biti sigurne da ako ne počnete da se žalite na svoje male grudi, on neće videti mogući "problem".

Celulit

Celulit je još jedan aspekt koji smatramo velikim kompleksom. U međuvremenu, mnogi muškarci nemaju pojma kako izgleda celulit i njima to uopšte ne smeta.

Bubuljice

U redu, nema ništa stvarno kul u njima, ali one su poslednji razlog zbog kojih će vas momak omalovažavati. Pre svega, on u očima nema lupe, drugo: zna da svaka bubljica traje dva ili tri dana.

Velika zadnjica

Pogledajte Kim Kardašijan. Vežbanje će biti dovoljno, a masti će se pretvoriti u tvrdu i čvrstu zadnjicu. Onda ćete zahvaliti prirodi za potencijal!

Rast

Svako ima svoje prednosti. Niske žene izgledaju sićušno i malo i izazivaju kod muškaraca nagon da brinu o njima.

I na kraju, ali ne i manje važno - princip koji se odnosi na sve naše komplekse - dok ne počnete da pričate o njima, oni ih neće primetiti. Takođe, zapamtite da za muškarce, žene koje su privlačne sebi, odmah izgledaju seksi i privlačnije za njih!

Zaboravite da pričate o svojim manama, jer ponekad dobar nastup (u dobrom smislu reči) donosi najbolje rezultate!