Lifestyle

Vežba zbog koje Dženifer Aniston ima savršeno oblikovane ruke

Trening Dženifer Aniston koji je zaslužan za njene savršeno oblikovane ruke traje tek deset minuta i izgleda jednostavno. Ipak, predomislićete se kada počnete da vežbate

Vežba zbog koje Dženifer Aniston ima savršeno oblikovane ruke

Šarmanta glumica Dženifer Aniston iizgleda već decenijama isto, a osim toga što ima dobre gene i redovno vežba, za njen mladoliki izgled zaslužne su jednostavne stvari od kojih nikada ne odstupa.


– Hidratacija i dovoljno sna su najbitniji. Bez spavanja vaše telo ne obnavlja ćelije i ne odmara se, a ako se dovoljno ne hidrirate, koža vam se suši. Nemojte zaboraviti na te dve stvari, rekla je jednom prilikom u intervjuu za magazin „Glamour” i dodala da dnevno provede barem 15 minuta na suncu, jer joj to daje energiju i vraća pozitivne misli. 

Kako je jednom prilikom izjavila, najviše komplimenata ipak dobija za svoje savršeno oblikovane ruke.

– Volim da su mi ruke zategnute – rekla je jednom prilikom i otkrila da je tajna lepo oblikovanih ruku u treningu koji traje tek deset minuta.

 

Vežba zaslužna za njene savršeno lepe ruke

 

 

– Za lepe ruke zaslužna je kombinacija joge, aerobika, ali i zahtevnih kardiotreninga. Naravno, ništa ne možete postići bez zdrave ishrane. Usudila bih se reći da je ona čak i najvažnija – izjavila je Dženifer. 

 

 

Za izvajane mišiće ruku, Dženifer može da zahvali svojoj dugogodišnjoj instruktorki joge koja je kreirala savršene pokrete za vretenasto oblikovane mišiće.

Najbolje od svega je što trening ne zahteva dodatnu opremu, pa se može izvoditi u udobnosti doma. Za časopis „People” instruktorka slavne glumice pokazala je ceo trening koji će ojačati mišiće vaših ruku i učiniti da višak masnih naslaga nestane, a koža vrlo brzo postane zategnuta.

– Iako vam se možda čini da je trening veoma jednostavan i da ćete ga izvesti bez problema, predomislićete se kada probate. I meni je trebalo mnogo vremena dok nisam počela da ga izvodim lagano, mada i danas ponekad osetim bolove i jedva izdržim – poručila je Džen.

 

Komentari (0)

Loading