Lifestyle

Brzi specijalitet Milice Milše koji ćete rado pripremati

Ishrana Milice Milše sastoji se iz posebnih namirnica koje su ona i njen izabranik Žarko Jokanović odnedavno, nakon preležane bolesti, tačnije koronavirusa, počeli da konzumiraju. Ipak, ona ne krije da sebi povremeno voli da da oduška i pojede nešto što se ne nalazi na listi dozvoljenog. Između ostalog, tu su jednostavna jela koja se pripremaju za pet do deset minuta.

Brzi specijalitet Milice Milše koji ćete rado pripremati

Recept koji je Milša podelila sa javnošću, jednostavan je, a specijalitet kojem čak nije dala ni ime može se poslužiti samostalno, u vidu salate ili pak kao umak za tortilja čips. Dramska umetnica tvrdi da što je starija pribegava isključivo jelima za čiju pripremu je potrebno izdvojiti svega par minuta. U globalu poslednjih godina izbegava aktivnosti koje je opterećuju. 

- Ne treba da radite ništa što vas umara i stvara vam nelagodu, ja sam to osvestila tek sa 50 godina. Nikada nije kasno za tako nešto. Umela sam kao mlađa satima da stojim pored šporeta i spremam po nekoliko komplikovanih jela, to međutim više ne radim, upravo iz razloga koji sam navela. Vodim se parolom što jednostavnije to bolje. Moj recept sastoji se iz svega par sastojaka a to su 5 jaja, teglica rena, recimo 300 g, isto toliko majoneza i pavlake, dva čena belog luka, dve veze peršuna, 100 g bebi spanaća i malo bibera.  So ne stavljam jer ga u principu ne volim, mada bi možda trebalo malo više da ga jedem jer imam nizak pritisak, ali pošto nije zdravo, a svi ostali sastojci su slani probajte ovde da ga izbegnete - kazala je MIlica, a potom podelila postupak pripreme.

- Ren, pavlaku i majonez sipajte u jednu dublju činiju, dodajte sitno iseckan beli luk i peršun i sve dobro promešajte. Kada ste sigurni da se sve dobro izmešalo napravljenju smesu prebacite u keramičku, ukrasnu posudu i po dnu ravnomerno rasporedite. Prethodno skuvana jaja presecite na pola i prekrijte vrh smese, a za sam kraj odozgo pospite bebi spanać. Ja volim da ovaj takovani umak poslužim sa pečenjem recimo, a može i uz tortilja čips da ide kada vam dođe društvo - objasnila je ona.

Pročitajte: Najneobičnija mlada: Milica Milša na svom venčanju uradila nešto što nijedna mlada nije (FOTO)

Boško Karanović

 

Milica je dodala da je nekada obožavala da priređuje ženske žurke, te da se našla u nelagodi kada se udala, ali da je njen suprug to brzo i na duhovit način rešio.

- Volela sam da provodim vreme sa drugaricama i gostim ih, a kada sam počela da živim sa Žarkom nisam znala kako da ga zamolim da on za to vreme negde izađe, međutim on je predložio da nam bude konobar, što je bila odlična ideja - zaključila je kroz smeh ona. 

Ishrana Milice Milše i njenog supruga posle preležanog koronavirusa u velikoj meri je korigovana, a bračni par zajedničkim snagama nastoji da zaboravi težak period.

Komentari (0)

Loading