Lifestyle

Porodica presrećna: Samo mesec dana od porođaja u dom Ane Sević stigao je ON!

Dom Ane Sević i Danijela Nedeljkovića pre mesec dana postao je bogatiji za još jednog člana porodice, a sada je stigla i nova radost

Porodica presrećna: Samo mesec dana od porođaja u dom Ane Sević stigao je ON!

Dom Ane Sević ispunjen je radošću i grajom, jer su njene ćerkice oduševljene što sada imaju pojačanje o kome svakodnevno brinu. Lorena i Sena obožavaju brata Simeona, kome svakodnevno poklanjaju pažnju.

A sada je suprug Danijel majku svoje dece odlučio da obraduje paprenim poklonom, naime, on je za svoju porodicu napravio privatni bazen, u kome će uživati.

Pročitajte: Kakav raj! Zavirite u luksuzni stan na Vračaru u kome živi porodica Ane Sević i Danijela Nedeljkovića (FOTO)

Instagram

 

Poklon vredan 50. 000 evra oplemenio je luksuzan dom Ane Sević i Danijela Nedeljkovića, a devojčice će posebno uživati u ovom novitetu.

— Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra - kaže izvor za "Svet".

Komentari (0)

Loading