Lifestyle

Ovako ne izgleda nijedan dom milionera: Ivana Berendika i njen suprug nadmašili očekivanja - zavirite u bajkovitu kuću na Bahamima (FOTO)

Dom Ivane Berendike i Tomasa Jermoluka pravi je raj na Bahamima

Ovako ne izgleda nijedan dom milionera: Ivana Berendika i njen suprug nadmašili očekivanja - zavirite u bajkovitu kuću na Bahamima (FOTO)

Nekadašnja manekenka i Modelsica Ivana Berendika u srećnom je braku sa američkim milionerom Tomasom Jermolukom, a njih dvoje izgradili su svoju oazu ljubavi na Bahamima.

Dom Ivane Berendike svojevrsno je parče privatnog raja na zemlji, od koga zastaje dah.

Marko Sovilj

 

- Kuća koju smo sagradili je van svih stereotipa, vrlo je mala i krajnje jednostavna. Vodili smo se željom da imamo svoju kolibicu na pesku, koju ćemo uvek rado ustupiti prijateljima koji imaju ljubimce ili malu decu, a da niko od nas zbog toga ne trpi stres. Podovi su urađeni tako da ih je lako očistiti, a gotovo svi zidovi, pa i oni koji odvajaju kupatila su u staklu - otkrila je Ivana za "Hello!" dodavši da se iz njihovog doma vidi najlepši zalazak sunca na svetu.

Umesto kvadrature Ivana i Tomas opredelili su se za funkcionalnost, pa su otkrili da u njihovom domu ne postoji ni jedna prostorija koja je višak.

Pročitajte: Nekada Cecine dvojnice, danas supruge milijardera - U ovom spotu zajedno statiraju dve najbogatije Srpkinje (foto)

Marko Sovilj

 

- Vodila sam se modelima tai-čija i kvikonga. Oni podrazumevaju otvoren prostor sa što manje stvari, nameštaja, a pogotovo nepotrebnih ukrasa. Apsolutno sam uverena da je od estetike, cene i drugih manje važnih stvari mnogo bitnija emocija koja vas vezuje za određeni predmet, odnosno uspomena i energija koju nosi - otkrila je kojom se metodom vodila pri uređenju doma.

Marko Sovilj

 

Marko Sovilj

 

 

Komentari (1)

Loading
Bole

18:21 18.04.2022

Ali... " mala kolibica na pesku". Mislim.... sta reci...dizajnerka