Lifestyle

Nova serija pametnih satova - Samsung Galaxy 5 i Galaxy Watch 5 Pro

Vrhunska tehnologija senzora pruža precizan uvid o vašem opštem zdravstvenom stanju

Nova serija pametnih satova - Samsung Galaxy 5 i Galaxy Watch 5 Pro

Sa rastućom željom za boljim razumevanjem i delovanjem u skladu sa individualnim zdravstvenim ciljevima, kompanija Samsung je kreirala unapređenu verziju Samsung Galaxy sata koji pruža dubinsko praćenje kao i niz praktičknih podataka koji su neophodni da bi im pomogli na putu ka zdravlju i dobrobiti. Galaxy Watch 5 opremljen je jedinstvenim Samsung BioActive senzorom čime pravi pomak u eri digitalnog praćenja zdravlja. Ovaj senzor koristi jedinstven čip koji kombinuje tri snažna zdravstvena senzora, optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse   (bioelektrični otpor - izračunavanje procenta masnog tkiva u telu) za isporuku obimnog očitavanja koja uključuju otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, kao i nivo stresa. Ove analize su namenje samo za opšte zdravstveno stanje i fitness, tako da nije namenjen za otkrivanje, dijagnozu ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili bolesti.

Promo

 

Pruža tačne podatke o spavanju i fizičkim aktivnostima

Dizajniran za svakodnevne izazove, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje nadilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vežbanja, odmora i oporavka. Alat za merenje sastava tela  pruža vam potpuni snimak celokupnog zdravlja, kao i prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vežbe i praćenje napretka. Takođe, Galaxy Watch5 vam daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode usled znojenja.

Promo

 

Proučite obrasce spavanja putem Sleep Scores koji prate faze spavanje, zajedno sa otkrivanjem hrkanja i nivoom kiseonika u krvi.

Galaxy Watch 5 - Istrajan i otporan

Ne morate se brinuti da će sat ostati bez baterije ili da će se oštetiti na neravnom terenu; Galaxy Watch5 dolazi sa 13% većom baterijom i omogućuje osmočasovno praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što ga čini 30% bržim od prethodne verzije. Dodatni sloj zaštite štiti Galaxy Watch5, a ove godine Samsung je uključio prvi display pametnog sata sa ekranom od Sapphire Crystal, koji nudi 60% tvrđi spoljašnji sloj , tako da sat ostaje pouzdan u svakodnevnoj upotrebi.

Promo

 

Najistrajnija baterija do sada i intuitivni GPX

Galaxy Watch 5 Pro ima 60% veću bateriju u odnosu na Galaxy Watch 4, što je ključno za praćenje koraka dok se krećete. Uz funkciju GPX, a koji je po prvi put dostupan na Galaxy Watch-u, krenite na planinarenje i snimite i podelite sa kolegama putem aplikacije Samsung Heatlh uz Route Workout. Zahvaljujuću intuitivnim smernicama, možete voziti bicikl i samo pratiti stazu bez gledanja na kartu. A kad se vraćate kući, Galaxy Watch 5 Pro će vaš tamo lako odvesti uz pomoć funkcije Track Back koju možete aktivirate u postavkama Samsung Health.

Promo

 

Cene i raznovrsnost boja

Galaxy Watch 5 je moderan sa minimalističkim dizajnom i performansama koje vam pomažu da postignite više svakog dana. Dolazi sa potpuno novim, neutralnim bojama, u veličini od 44 mm dostupan je u grafitnoj, safirno plavoj i srebrnoj boji, a za nijansu manja verzija od 40 mm dostupna je u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj koja ima ljubičasti kaiš koji savršeno pristaje uz Galaxy Z Flip 4. Galaxy Watch5 biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju.

Promo

 

Galaxy Watch5 Pro je idealan za osobe koje traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil. Biće dostupan u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju.

Promo

 

Za više informacija o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro posetite https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading