Lifestyle

GRAND KAFA NA KLIK

Aparat za domaću kafu - spoj tradicije i tehnologije za brži način pripreme omiljene kafe

GRAND KAFA NA KLIK

Ako vam uvek nedostaje dva minuta više za spremanje za posao u jutarnjim satima ili za razgovor sa dragim ljudima, sada je pravo vreme da napravite mesta za moderan kafeni kutak i pripremite omiljenu Grand kafu, brzo i lako! Uz Beko aparate za pripremu domaće kafe, uživaćete u autentičnom doživljaju prave domaće Grand kafe koja je spremna na samo jedan klik. Pored toga što su moderni i inovativni, ne zauzimaju puno prostora i savršeno se uklapaju u enterijer.

Promo

 

Bez obzira na svakodnevne obaveze, trenuci namenjeni za uživanje u prepoznatljivom mirisu i ukusu su neprocenjivi. Dovoljno je da samo sipate vodu, dodate kafu (jedna merica za jednu šolju) i pritisnete taster. Dok se vaša omiljena kafa priprema, spremite se za posao, napravite doručak, uradite jutarnje vežbe ili posvetite još koji minut razgovoru i druženju sa ukućanima, a zvučni i svetlosni signal će vas obavestiti da je kafa spremna!

 

Promo

 

Promo

 

Kako biste zajedno sa vašim ukućanima i gostima mogli da uživate u najdražoj šoljici Grand kafe, bogatom ukusu i aromi, kapacitet aparata omogućava pripremu do 3 šoljice kafe, savršeno balansiranog ukusa i jačine. Aparat je bezbedan za korišćenje, a zahvaljujući posebnim tehnologijama - CookSense® koja omogućava precizno zaustavljanje vrenja i stvaranje savršene pene, kao i Antispill sistemom protiv prosipanja, kafa ne može da iskipi.

Promo

 

Iskoristite specijalnu ponudu za kupovinu Beko aparata, a ukoliko prilikom narudžbine, do 15.11.2022. unesete GRAND u polje za kupon kod, dobijate još veći popust! Zato požurite, i uz vašeg novog kuhinjskog pomoćnika, skuvajte Grand kafu na klik!

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading