Lifestyle

Nakon pomirenja usledila je i promena doma! Tijana i Slaviša Čurović sada žive na dva nivoa, ovako nešto još niste videli (FOTO)

Novi dom Slaviše i Tijane Čurović san je svake tročlane porodice

Nakon pomirenja usledila je i promena doma! Tijana i Slaviša Čurović sada žive na dva nivoa, ovako nešto još niste videli (FOTO)

Kada je pre nešto više od godinu dana usledilo pomirenje Slaviše i Tijane Čurović niko nije mogao ni da pretpostavi da će osim svog odnosa glumački par ubrzo poželeti da koriguje i mesto stanovanja.

Stan u kom je dramska umetnica do toga trena živela sa naslednicom Tajom zamenili su za daleko luksuznijim kutkom na dva nivoa, a svi koji su putem Instagram imali prilike da zavire u njihovu oazu mira mogli su samo da konstatuju da je novi dom Slaviše i Tijane Čurović san snova.

Instagram

 

Dnevni boravak je prostran i ima izlaz na poveću terasu sa predivnim pogledom. Centralni deo čini garnitura zagasitih tonova, veliki trpezarijski stakleni sto, dok su u samom uglu smeštene posebno dizajnirane stepenice.

Pročitajte: Roditelji Tijani Čurović tokom praznika sasuli istinu u lice - Evo šta misle o zetu Slaviši (FOTO)

 

Sve pomenuto i sve što se vidi na fotografijama odaje utisak da je novi dom Slaviše i Tijane Čurović vrlo luksuzan i prepun topline i ljubavi.

Glumac i glumica nedavno su baš u svom novom stanu organizovali proslavu rođendana svoje naslednice, koja je napunila 17 godina.

Instagram

 

 

Pripremili su joj tortu i sve što uz to ide, a osmesi na njihovim licima posvedočili su da im zapravo ništa više do sloge i zajedništva nije potrebno.

Kada se sada prisete razloga razvoda slatko se nasmeju, a zasigurno pate za godinama koje su proveli razdvojeni i ljuti jedno na drugo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading