Lifestyle

Ceca Bojković živi u luksuznom saloncu u srcu prestonice, a Kaja je sušta suprotnost! Zavirite u dom glumice i njenog muža (FOTO)

Dom Kaje Žutić udobna je nekretnina u prestonici

Ceca Bojković živi u luksuznom saloncu u srcu prestonice, a Kaja je sušta suprotnost! Zavirite u dom glumice i njenog muža (FOTO)

Dom Kaje Žutić tokom sunčanih dana, kuća je na imanju koje je talentovana glumica nasledila od pokojnog oca Miloša Žutića. 

Instagram

 

Posed je godinama bio zapušten ali ga je harizmatična umetnica sa svojim suprugom, muzičarem Nemanjom Aćimovićem, malo pomalo, dovela u red te tamo sada ima voćnjak, pčelinjak, baštu raznovrsnog cveća i povrća.

Pročitajte: Katarina Žutić u kupaćem pokazala telo- Ovako zaista izgleda stomak žene od 50 godina, tako je kako je (FOTO)

Čim dani postaju hladniji Kaja se, međutim, vraća u prestonicu gde poseduje skromniji kutak.

Ušuškana nakretnina simpatične glumice nalazi se u blizini stana u kom živi njena majka Ceca Bojković sa svojim mužem i nimalo joj nije slična.

Instagram

 

 

Davnih dana Ceca je dozvolila medijima da zavire u njen prekrasno opremljeni dom, te se može konstatovati da živi u luksuzu okružena starinskim restauiranim nameštajem. Kaja, s druge strane, odlučila se za nešto jednostavnije dekorisanje.

Na Instagramu ona je objavila fotografiju prostorije u kojoj stvara, a sasvim slučajno dozvolila je da javnost zaviri i u njenu kuhinju.

Instagram

 

 

Dom Kaje Žutić istovremeno je i glumičin atelje. Pre par godina ona je prepoznala ljubav ka slikarstvu te je već dve izložbe održala.

Pročitajte: Kaji Žutić se u 50. ostvario NAJVEĆI SAN- Majka Ceca u suzama od sreće zbog PREDIVNIH VESTI, muž u neverici

Najmirnije stvara kada je na imanju ili pak kada otputuje na more, ali i u svom domu u srcu prestonice ona je pronašla inspiraciju te je oformila studio.

Instagram

 

Ako je suditi po fotografijama napravila ga je od fešeraja, nedaleko od kuhinje opremljene u boji drveta.

Umetnički haos je prisutan, ali i pored toga oseća se toplina.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading