Lifestyle

Kuhinja Danijele Vranješ je kao iz magazina! Ko bi rekao da je odlična domaćica i da poseduje sve OVE SKUPOCENE UREĐAJE (Foto)

Dom Danijele Vranješ više nije tajna za javnost

Kuhinja Danijele Vranješ je kao iz magazina! Ko bi rekao da je odlična domaćica i da poseduje sve OVE SKUPOCENE UREĐAJE (Foto)

Mnogi će se složiti da je kuvanje umetnost, te da se u svakom zalogaju može osetiti umeće, pa i ljubav onoga ko je specijaltitete spremio. Sličan doživljaj ljudi imaju i kada je o glumi reč stoga nikoga nije baš toliko začudilo kada je dom Danijele Vranješ, tačnije kada je fotografija kuhinje simpatične glumice dospela na društvene mreže i ona sa oklagijom i testom u rukama.

Mirko Tabašević

 

U opisu slike našalila se glumica komentarom da je reč o fotografiji dana, te se pretpostavilo da joj je rad u kuhinji i domaćinska atmosfera više manje svakodnevnica.

Pročitajte: Ekskluzivno! Danijela Vranješ MAMA u 43. godini- Na svet je došla Ema i SVE PROMENILA (FOTO)

Naravno da je Danijela odlična pokraj šporeta, ako ništa bar zbog toga što potiče iz Srema gde se uvek dobro jelo.

Pretpostavlja se da jedom Danijele Vranješ u detinjstvu uvek mirisao na krofne i pite, te da je ona svo znanje stečeno kraj bake, mame, tetke ili bilo kog drugog ko joj se našao kao uzor prenela u svoju kuhinju i nastoji i svoju naslednicu Emu tome da poduči.

Instagram

 

Osim činjenice da glumica ume i dobro kuva u prvi plan njene fotografije dana dospela je kuhinja. Moderna, tamna, od farbanog braon-crnog medijapana.

Viseće komode idu gotovo do vrha plafona, uglavnom su sve zatvorenog tipa, ali tu su i police koje kuhinju otvaraju u dizajnerskom smislu.

Pročitajte: Otac deteta Danijele Vranješ NAPRAVIO DETE POZNATOJ PEVAČICI- Pogledajte njihove fotografije, šokiraće vas o kome se radi

Po sredini je trpezarijski sto od punog braon drveta, koji očigledno lepoj dramskoj umetnici služi umesto radne ploče.

Instagram

 

 

Utisak je da je sve ušuškano, lepo a nadasve domaćinski.

Komentari (0)

Loading