Lifestyle

Olivera Balašević renovirala kuću i počela sa uskršnjim ukrašavanjem: Evo kako sve izgleda, pokojni Đole JEDAN DETALJ ne bi dozvolio (FOTO)

Dom Olivere Balašević krasi predivno dvorište toliko puta opevano u Đoletovim pesmama

Olivera Balašević renovirala kuću i počela sa uskršnjim ukrašavanjem: Evo kako sve izgleda, pokojni Đole JEDAN DETALJ ne bi dozvolio (FOTO)

Mirko Tabašević

Čim grane prvo prolećno sunce porodica Balašević iz prostranog, predivno uređenog dnevnog boravka seli se u ograđeno, veliko dvorište. Bazen, ljuljaška, baštenski nameštaj, roštilj samo su neki od detalja koji krase spoljašnji dom Olivere Balašević, zapravo njegov najlepši deo. Na tom mestu svojevremeno su kniževnica i njen suprug, slavni kantautor Đorđe Balašević umeli svakodnevno da goste prijatelje, dok je Đorđe svojevremeno priznao da iako su deca Jelena, Jovana i Aleksa krenuli svojim putem i svako ima svoj stan, naprosto obožavaju da bar jednom u toku dana svrate i vreme provedu upravo tu.

Pročitajte: Vratila mu se posle toliko godina: Olivera Balašević prvi put posle Đoletove smrti objavila svoju ljubav (FOTO)

Instagram

 
 

Iz razloga što im je bašta u koju se ulazi sa zadnje strane kuće toliko draga Olivera je odlučila da je doradi, tačnije renovira sve što je godinama stradalo usled vremenskih nepogoda, kiša, mrazova, naposletku i korišćenja. Od divne zelene oaze mira, napravila je još lepšu, a nije tajna da je već počela da je ukrašava uskršnjim detaljima.

Pročitajte: Mekane kao duša: Krofne Olivere Balašević su priča za sebe, prilažemo recept FOTO

Instagram

 

Za sada jedan veliki zec krasi dom Olivere Balašević, gde će kada za to dođe vreme ona sa unukama, a ima ih tri, prvo farbati, a zatim i lupati šarena jaja.

Komentari (0)

Loading