Lifestyle

Recept za domaći keratin od samo tri sastojka: Jednostavno i jeftino, a o jednoj stvari vodite računa

Recept za domaći keratin od samo tri sastojka zaludeo je sve pripadnice lepšeg pola.

Recept za domaći keratin od samo tri sastojka: Jednostavno i jeftino, a o jednoj stvari vodite računa

youtube/printscreen/natural poonam

Tretman keratinom je postao veoma tražen otkako se pojavio u frizerskim salonima. Dame keratin obožavaju jer kosu čini ravnom i daje joj svilenkast i zaglađen izgled. Recept za domaći keratin je hit jer će vam uštedeti mnogo novca.

Pravo uživanje je da sednete u stolicu u frizerskom salonu i sačekate da vam vešte ruke stručnjaka kosu srede do perfekcije. Sve to ima svoju cenu, a za ovaj tretman morate da izdvojite pozamašnu sumu.

Rešenje da oštećena i suva kosa počinje polako da vraća svoj sjaj i gustinu, a da za to ne morate da izdvojite čitavo bogatsvo ipak postoji.

Pročitajte: Tri navike koje razotkrivaju da nemate dinar u džepu: Greške koje ukazuju na siromaštvo

Ako ispoštujete ovaj recept za domaći keratin, kosa će vam izgledati odlično i kada je samo prosušite fenom, bez striktnog feniranja i korišćenja skupih sredstava za negu kose.

Kada uz pomoć repecepta za domaći kreatin negujete kosu, morate biti svesni da se ne radi o dugoročnom rešenju, kao kada su u pitanju tretmani u salonima, ali se svakako dobija sličan efekat.

Sastojci:

- 1 šolja vode

- 2 kašike kukuruznog brašna

- 1 kašika bebi-ulja


Priprema:

Kukurzno brašno sipati u vodu, sačekati da proključa pa mešati dok se ne zgusne. Dodati bebi-ulje, pa ponovo promešati. Sačekati da se prohladi, naneti duž cele kose i ostaviti da odstoji 20-25 minuta. Nakon toga operite kosu.

Komentari (0)

Loading