Lifestyle

Odraz su neukusa i lošeg stila: Dizajnerka enterijera otkrila kojih pet stvari ne želi u svom domu - posebno treću

Loše uređen dom niko ne želi

Odraz su neukusa i lošeg stila: Dizajnerka enterijera otkrila kojih pet stvari ne želi u svom domu - posebno treću

Patrick Perkins/nsplash

Kada dođemo kući, želimo da sve loše stvari koje smo doživeli tokom dana ostavimo ispred vrata. Upravo zbog toga, loše uređen dom niko ne želi.

Zato treba poslušavati savete poznate dizajnerke enterijera. Bridžit Romanek, koja je uredila dom brojnih slavnih ličnosti, pet stvari nikada ne bi imala u svojoj kući i tvrdi da su odraz lošeg stila i nekusa.
 

Kratke zavese

Iako nam se može učiniti da su kratke zavese praktičnije jer ne dosežu do poda i ne kupe prašinu, Bridžit tvrdi da treba blago da padaju na pod. Kratke odaju utisak sterilnosti – pa nismo u bolnici, nego kod kuće.

Jaka rasveta

Ponovo, kada biramo rasvetu, obično hoćemo onu koja nam dozvoljava da sve vidimo jasno. Međutim, dizajnerka tvrdi da je to velika greška i da uvek treba birati „mekšu” rasvetu.

Materijali od satena

Mnogi misle da je saten simbol luksuza, međutim dizanjerka tvrdi da je ovaj materijal u svađi sa elegancijom. „Uvek birajte svilu i pliš i na taj način ćete postići utisak luksuza.”

Pročitajte: Jedna navika odaje da nemate stila: Stilistkinja ukazala na ogromnu grešku

Čupavi tepih

Čupavim tepisima je defitinitivno odzvonilo. Birajte vunu ili ratan, na taj način ćete postići utisak udobnosti, kaže dizajnerka.

Beli frižider

Već nekoliko godina „bela tehnika” neopravdano nosi ovaj naziv jer se proizvodi i u sivoj, crnoj  i crvenoj boji.

Bridžit Romanek tvrdi da beli frižideri izgledaju jako zastarelo, kao da ste ušli u bakinu kuću. Zato predlaže ugradne frižidere.

 

Komentari (0)

Loading