Lifestyle

Jedna navika odaje da nemate stila: Stilistkinja ukazala na ogromnu grešku

Stilska greška koju prave sve žene može lako da se izbegne

Jedna navika odaje da nemate stila: Stilistkinja ukazala na ogromnu grešku

Dobro je poznato da o ukusima ne treba raspravljati, ali internet je prepun onih koji nas savetuju kako da se najbolje obučemo, kako da uklopimo tašnu i cipele, kao i da li je i dalje aktuelan trend da se boja karmina slaže sa bojom laka. Iako mnoge ove predloge i ne prihvatamo, stilska greška koju prave sve žene mora da se ispravi.

Kao što  je već mnogo puta ponovljeno nije važno šta nam je rečeno, već ko nam kaže - zato se saveti Ane Bej slepo slušaju.

Blogerka poznata pod nadimkom JetSetBabe ženama često govori kako da izgledaju što bolje i kako da svoju spoljašnost transformišu najbolje što mogu.

Osim naših manira odaje nas i ono što nosimo, a asesoari posebno. Cipele su od presudnog značaja za utisak koji ostavljamo na druge, a stilska greška koju prave sve žene je za Anu poseban modni greh.

Pročitajte: Majka Novaka Đokovića održala modnu lekciju: Bež je njena boja, a ove ženske ravne cipele možete i vi da priuštite (FOTO)

Naime, mnoge dame biraju velike torbe jer su praktične i u njih može da stane svašta - od flašice za vodu, preko šminke i nečega za preko ako se temperatura značajno promeni tokom dana. Naravno, tu je i kišobran - jer nikada ne znamo kada mestimično oblačno zaista znači da će kiša da pada.

I to je u redu ako veliku torbu nosimo samo tokom dana, a ako nam je ona i večernji izbor to odaje da smo osoba koja nema stila - bonton kaže da se uveče nose samo male tašne.

youtube/printscreen/anna bey

 

 

Komentari (0)

Loading