Lifestyle

Tajna dobrog izgleda Sonje Vuksanović: Zdrav i ukusan doručak gotov za svega 10 minuta (FOTO)

Zdrav doručak po receptu Sonje Vuksanović

Tajna dobrog izgleda Sonje Vuksanović: Zdrav i ukusan doručak gotov za svega 10 minuta (FOTO)

Bivša žena Ace Lukasa u petoj deceniji izgleda kao da joj je trideset godina. Tajna je u zdravoj ishrani i redovnim treninzima koje Sonja praktikuje kako bi očuvala vitku liniju. Jedan od načina da se i vi motivišete i hranite se zdravo jeste da isprobate zdrav doručak po receptu Sonje Vuksanović.

Zdrav doručak po receptu Sonje Vuksanović zasnovan je pre svega ne većoj količini vlakana, dok uključuje i potrebne proteine i zdrave masti. Recept je vrlo jednostavan, a gotov je za manje od deset minuta.

Instagram

 

Sastojci:

  • brokoli
  • kačkavalj

Instagram

 

Priprema:

Brokoli operite, odvojite cvetiće i obarite ih. Kada omekšaju, procedite ih, stavite na pek papir i blago pritisnite. Kada dobijete formu kroketa, pospite ih rendanim kačkavaljem i zapecite u rerni dok sir ne dobije zlatastu boju.

Pročitajte: Recept za kolač bez šećera koji ima samo 175 kalorija - Pravi se lako, a glumica koja ima savršeno telo ga jede svakog dana

Ove ukusne zdrave zalogaje možete poslužiti uz mafine od jaja, koji su takođe veoma zdravi i puni proteina, a savršena su zamena za hleb.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading