Celebrity News

Zavela dva pevača, bila deo najvećeg ljubavnog trougla estrade: Kako je fatalna Sonja izgledala pre estetskih zahvata (FOTO)

Sonja Vuksanović estetske korekcije uradila je odavno

Zavela dva pevača, bila deo najvećeg ljubavnog trougla estrade: Kako je fatalna Sonja izgledala pre estetskih zahvata (FOTO)

instagram// sf__fashion__style

Sonja Vuksanović estetske korekcije odlagala je veomao dugo. Kada se, međutim, odlučila na ovaj, po mišljenju mnogih, rizičan korak, ozbiljno je pristupila celokupnoj proceduri. 

Prethodno se dobro raspitala, objasnila stručnjaku koje promene bi volela da načini, a rezultat je, kada se sve privelo kraju, oduševio kako njene prijatelje i poznanike, tako i fanove na društvenim mrežama.

Instagram

 

S obzirom na to da je Sonja Vuksanović estetske korekcije uradila odavno, još pre venčanja sa muzičarem Acom Lukasom, svi su zaboravili kako je ona pre toga izgledala.

Pročitajte: Ćerka Ace Lukasa više nije devojčica- Viktorija Vuksanović izrasla u prelepu mladu ženu, toliko je visoka da je tatu odavno prešišala (FOTO)

Jedna fotografija, nedavno osvanula na društvenim mrežama, dokaz je svega onoga što je mnoge već neko vreme zanimalo.

Instagram

 

Na slici Sonja pozira sa svojim prvim suprugom Željkom Šašićem, a budući da su vrlo mladi, oboje izgledaju drastično drugačije.

Instagram

 

Svi su primetili da je oblik Sonjinih očiju drugačiji, nos je špicastiji, usne i obrve tanje, jagodice manje izražene, dok je i kosa drugačija.

Pročitajte: Ne postoji ništa tužnije od oca i ćerke u svađi!Željko Šašić- Moja Sofija me NE DOŽIVLJAVA KAO OCA, evo ko je za to KRIV

Evidentno je da je bivša supruga dvojice muzičara ispratila beauty trendove, te da je pored osnovnih koristila i nešto invazivnije metode ulepšavanja.

 

 

Šta god da je u pitanju, ne može se osporiti da izgleda fenomenalno. Vreme će pokazati da li će Sonja podržati svoje dve naslednice, Sofiju i Viktoriju, ako budu poželele da promene nešto na sebi.

 

 

Komentari (0)

Loading