Lifestyle

Veruje se da donosi nesreću i probleme u braku: Jedan predmet hitno izbacite iz spavaće sobe

Saveti stručnjaka za uređenje životnog prostora su brojni

Veruje se da donosi nesreću i probleme u braku: Jedan predmet hitno izbacite iz spavaće sobe

shutterstock

Feng Šui pravila za uređenje prostora su brojna: kako odabrati stan ili kuću u kojoj će se stanovati, kako rasporediti nameštaj kako bi se povećao protok energije u domu.

Saveti stručnjaka za uređenje prostora spajaju estetiku i funkcionalnost, a pažnja se pridaje svakom detalju u uređenju prostora.

Pročitajte: Na ovom mestu u domu nikako ne smete da držite stvari - Prema feng šuiju krucijalan korak za prizivanje novca u 2024. godini

Posebno je važno gde u kući stavljate ogledala. Stručnjaci iz ove oblasti tvrde da je neophodno odgovorno pristupiti izboru ovog ukrasnog predmeta i okačiti ga samo na pogodna mesta kako bi se izbeglo nakupljanje negativne energije i sprečile svađe.

Mesta na kojima ne bi trebalo da postavljate ogledala

Nasuprot ulaznih vrata i prozora

Stručnjaci ne preporučuju kačenje ogledala ispred vrata ili prozora, jer to može, kako se veruje,  izazvati odliv pozitivne energije iz doma, kao i oduzeti blagostanje i uspeh. 

U spavaćoj sobi

Strogo se ne preporučuje kačenje ogledala u ovoj prostoriji. Veruje se da osoba koja spava ne treba da se reflektuje u ogledalu, inače može da bude velikih problema Ovo takođe može negativno uticati na porodične odnose, a posebno bračne trzavice.

shutterstock

 

 

Hodnik je pravo mesto za ogledalo. Ogledalo može i vizuelno proširiti prostor, a kako su hodnici obično skučeni imaćete dvostruku korist.

Komentari (0)

Loading