Lifestyle

Sara Jo: Volim drogerijsku šminku

Popularna pevačica otkriva sve tajne svog besprekornog izgleda koji postiže pomoću njenih omiljenih Catrice make-up proizvoda

Sara Jo: Volim drogerijsku šminku

Luka Stepanović

Retke su žene poput Sare Jo (30) koje nisu samo negovane, već umeju da se tako našminkaju da pomislite da su bile kod profesionalnog šminkera. Zato biste s njom mogli bar jednom nedeljno da pričate o bjuti-temama i da uvek čujete nešto novo.

Koje bjuti-proizvode uvek imate u tašni?

- U ženskim tašnama su uglavnom male četke za kosu, a u mojoj češljići za obrve jer ne podnosim kad nije svaka dlačica na svom mestu.

S vremenom se stvorila navika da i drugim ljudima gledam u obrve (smeh). Ne volim da šminku nosim u torbi jer neki proizvodi tako mogu da se slome, a i zauzimaju mesto.

Kad se šminkam, onda to uradim kako treba, pogotovo ako znam da će mi dan dugo trajati, pa ni kasnije nisu potrebne korekcije. Zbog toga u torbici imam samo karmin i papiriće za matiranje lica.

Promo

 

 

Da li vam je draži karmin ili sjaj?

- Mislim da će ljudi uvek u meni videti Saru koja se pojavila sa crvenim karminom. Koliko god sam ga puta nosila i dalje ga volim i imam utisak da naglašava ono što mi se dopada na mom licu, a to je prvenstveno osmeh. Bez nekog plana, u poslednje vreme češće koristim "nude" ruževe ili sjajeve, a šta ću odabrati zavisi od prilike i odeće koju sam izabrala.

 Koji, konkretno, crveni karmin volite?

- „Catrice Matt Pro Ink Non“ toliko je dobar da se i šminkeri oduševe kad ga vide. I dalje postoje predrasude prema drogerijskim proizvodima, a mnogi od njih su i te kako dobri.

Da li ste nekada imali takve predrasude?

- Ne, jer sam kao tinejdžerka „svoj šminkerski put“ započela upravo u drogerijama. Upoznavala sam brend po brend, proizvod po proizvod. Pričajući sa šminkerima, često smo dolazili do zaključka da mnogo zavisi od veštine. Kada je imate, uspećete da drogerijskom šminkom stvorite gotovo isti efekat kao sa višestruko skupljom.

Promo

 

 

 Postoji li proizvod koji koristite i vi i vaša mama?

- Bilo mi je simpatično kad sam u njenom kutku, u kupatilu, videla kremu koju ja trenutno koristim. Mama veruje mom izboru, a vaše pitanje me podsetilo na jednu veoma slatku priču. Pre nekoliko meseci smo, posle ko zna koliko vremena, porodično bili na venčanju.

Mama mi je dozvolila da je kompletno našminkam, mada nije ljubitelj takvih „poduhvata“. Radije me pita koja je maskara dobra ili koji bih joj puder preporučila. Znam da ona voli jednostavnu, svedenu šminku, pa sam tako i radila.

Kao svakom profesionalnom šminkeru, bilo mi je najvažnije da klijent bude zadovoljan (smeh). Naravno, napravila sam i snimak, ali ga nigde nisam objavila, jer mama ne želi da se eksponira. Ona nema nijednu društvenu mrežu i uživa u životu. To mi je jedan od dražih snimaka u galeriji.

Promo

 

 

Koju maskaru preporučujete mami i drugaricama?

- Imam dve i obe su „Catrice - Glam & Doll False“ i „Curl IT Volume & Curl“.

 Preferirate li i njihova rumenila?

- Da, omiljeno mi je „Catrice Blush Affair Liquid Blush”.

 

 

Promo

 

 


 

Komentari (0)

Loading