Lifestyle

Pet detalja enterijera koje u domu imaju aristokrate: Da i vaša kuća bude kuća visokog ranga

Saveti za uređenje enterijera su brojni

Pet detalja enterijera koje u domu imaju aristokrate: Da i vaša kuća bude kuća visokog ranga

Pinkystock/Shutterstock

Saveti za uređenje enterijera su brojni, a stručnjaci tvrde da ljubitelji britanskog stila imaju ove detalje u svom domu.

Diskretan luksuz, elegancija i harmonija boja prepliću se u kućama ljubitelja engleskog stila.

Pročitajte: Dizajneri enterijera tvrde da je ova boja apsolutni hit godine - Mnogima nije omiljena

Ako pravilno utkate engleski sjaj u svoj dom, možete stvoriti pravu viktorijansko-modernističku eru u vašem stanu.

Kristalni lusteri

Mogu biti ili harmoničan dodatak ili glavni akcenat sobe. Ako vaša baka još ima tako luksuznu retkost, slobodno je uzmite.

U suprotnom, brzo trčite u prodavnicu i pogledajte moderne verzije kristalnih lustera. Ivice kristala stvaraju neverovatne refleksije na zidovima sobe, čineći je „življim“ i prijatnijim. Uprkos činjenici da je ova kupovina prilično skupa, stručnjaci kažu da će se ona u potpunosti isplatiti.

Ogledala sa rezbarenim okvirima

Poznato je da ogledala ne samo da imaju dekorativnu funkciju, već i vizuelno povećavaju prostor. Velika ogledala sa prelepim rezbarenim okvirima omogućavaju da prostoru date individualnost i istaknete stil enterijera.

Кompozicija može biti jednostavna ili sadržati mnogo detalja. U svakom slučaju, u vašem stanu će se naći prava ekskluzivna stvar koja će oduševiti ne samo vas, već i goste kuće, pa slobodno kupite nekoliko opcija i postavite ih u sve prostorije.

Vladeep/shutterstock

 

 

Kombinacija tapeta

Još jedan detalj u stanu svake aristokratske duše je kombinacija tapeta. Luksuzne ukrase treba dozirati, a za to je, po pravilu, dovoljan jedan zid.

Krevet sa baldahinom

Luksuzni krevet sa baldahinom čini da se osećate kao plemići. Osim toga luksuzni detalj vaše spavaće sobe zimi greje, a  leti štiti od insekata. Inače, izgledaće neverovatno lepo na vintidž nameštaju.

Komentari (0)

Loading