Lifestyle

Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji

Delta Auto grupa, koja zastupa brendove BMW, MINI, Honda, Maserati i KTM, predstavila je najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji koji od sada možete posetiti u ulici Omladinskih brigada 33a, na Novom Beogradu.

Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji

Promo

Zvanično otvaranje ispraćeno je nezaboravnom žurkom u jedinstvenom servisnom ambijentu, uz spektakularni nastup regionalne pop zvezde Jelene Rozge, koja je zabavila preko 500 zvanica svojim najvećih hitovima i dovela atmosferu dovela do usijanja.

 

Promo

 

 

Novi servisni kompleks nudi vrhunsku uslugu koja je upotpunjena najsavremenijom opremom i alatima, a kako bi efekasnost bila veća, zaposlenima je na raspolaganju čak i specijalni robot koji asistira za bržu i praktičniju dostavu delova.

 

Promo

 

 

Novi servisni kompleks predstavlja samo deo prve faze ambicioznog projekta Delta Auto grupe da sagradi najveće „zeleno“ multibrend predstavništvo u Srbiji (na istoj lokaciji), površine od skoro 17.000m², koje će potpuno biti koncipirano u skladu sa principima održivosti.

Objekat će se prostirati od ulice Agostina Neta do Omladinskih brigada, u dužini od preko
200 metara i predstavljaće jedno od arhitektonskih znamenja Novog Beograda.

 

Promo

 

 

Tokom narednog perioda planiran je razvoj solarne elektrane, kao i instalacija solarnih punjača.

 

Promo

 

 

Izgradnja multibrend predstavništva Delta Auto grupe (u okviru kog se nalazi novootvoreni multibrend servis) obuhvata investiciju vrednu 23,6 miliona evra, a ovaj kompleks predstavljaće najveći „zeleni salon automobila“ u regionu

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading