Lifestyle

Prirodna nega kože: Upoznajte Ana Ivanović Natural Performance

Nakon što je dugi niz godina i sama bila u potrazi za kozmetikom prirodnog porekla, koja je i efikasna i ekološki osveštena, Ana Ivanović odlučila je da razvije svoj sopstveni kozmetički brend.

Prirodna nega kože: Upoznajte Ana Ivanović Natural Performance

Promo

Posle intenzivnog rada na formulacijama samih proizvoda, Ana je 2022. godine predstavila brend za negu lica pod nazivom Ana Ivanović Natural Performance.

Posvećenost i disciplina su bile ključ njenog uspeha na teniskom terenu, ali su ove osobine oblikovale i njen život nakon završetka sportske karijere. Težnja ka vrhinskim performansama preslikala se i na njen kozmetički brend. Ana Ivanović Natural Performance je brend koji pruža jednostavna rešenja za različite tipove kože i probleme.

Prirodno, efikasno, odgovorno

U potrazi za kozmetikom koja neguje vrednosti koje su i njoj samoj bitne, Ana je odlučila da kreira brend koji definišu tri reči: prirodno, efikasno i odgovorno. Proizvodi ovog brenda sadrže 90% prirodnih sastojaka, kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti, a formulacije su napravljene tako da se aktivni sastojci maksimalno iskoriste na koži. Sva pakovanja su ekološki prihvatljiva, jer se sva ambalaža može reciklirati nakon upotrebe. 

Anini proizvodi, osim što se oslanjaju na sastojke iz prirode, su cruelty-free i ne sadrže sastojke životinjskog porekla, PEG, silikone, parabene, niti nano čestice. Zanimljivo je da se u proizvodnji koriste inovativni procesi dobijanja biljnih ćelija, koji omogućavaju značajno smanjenje potrošnje vode, upotrebe zemljišta i emisije CO₂.

Promo

 

 

Nega za sve potrebe kože

Linija koju je lansirala nedavno je dopunjena, pa se sada brend Ana Ivanović Natural Performance sastoji od 10 proizvoda koji su podeljeni u dve grupe - Essential care za osnovnu negu i Special Care za specifične potrebe svih tipova kože.

Promo

 

 

Proizvodi iz Essential care linije čine osnovu za svakodnevnu rutinu nege i pogodni su za sve tipove kože. Ova linija uključuje prah za čišćenje lica, okoloočnu kremu, hranjivu dnevnu i bogatu noćnu kremu. Ovi proizvodi pružaju koži dubinsku hidrataciju, zdrav i sjajan ten. Linija Special care tu je da dopuni osnovnu rutinu nege kože lica.

Promo

 

 

Zahvaljujući moćnim prirodnim sastojcima, poput cveta maka, ulja makadamije, ekstrakta cveta orhideje i aloja vere, serumi za lice iz ove linije posebno ciljaju različite potrebe kože. Namenjeni dubinskoj hidrataciji, smanjenju vidljivosti pora ili postizanju blistavijeg tena, ovi serumi za specijalnu negu podižu rutinu na viši nivo. Osim seruma u ovoj liniji se nalaze tonirana krema za prirodan izgled kože i serum toner koji je idealan za pripremu kože za make-up

"Ana Ivanović Natural Performance" proizvodi mogu se kupiti u "DM" i "Lilly" drogerijama, kao i onlajn na magicbeauty.rs.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading