Lifestyle

Kućni poslovi nikome ne prijaju, ali uz ovog moćnog pomoćnika sve je lakše

Frosch Univerzalno sredstvo za čišćenje Lavanda je pobednik testova

Kućni poslovi nikome ne prijaju, ali uz ovog moćnog pomoćnika sve je lakše

LightField Studios/ shutterstock.com

Prvi sunčani dani obično su rezervisani za detaljno čišćenje doma.

Domaćice tada nastoje da osveže kuću, operu prozore i zavese, u prethodno prebrisanom ormaru zamene zimsku garderobu letnjom. Čiste podove, kuhinjske police, escajg i skupoceno posuđe koje se koristi tek jednom godišnje za godišnjicu, slavu ili pak rođendan.

Čisti se i kupatilo i raspremaju svi ćoškovi, uglovi, kutije i police koje gotovo svi po navici ostavljamo za kasnije ili kada budemo imali više vremena.

Nedostatak vremena nije problem pojedinca, to je uveliko postala globalna stvar koju je očigledno moguće rešiti jedino prečicama ili služeći se sredstvima koja su "5 u 1".

U tom pogledu vrednim domaćicama najbolji saveznik su Frosch proizvodi, koji već nekoliko godina zauzimaju vodeću poziciju kada je o prirodnim sredstvima čišćenja reč.

Bilo da želite da čistitie podove bez tragova, prozore bez otisaka, operete veš ili ga omekšate i zamirišete, bilo da vam je cilj da u jednom potezu odstranite masne fleke sa šporeta ili rerne, uklonite prljavštinu i kamenac sa baterija u tuš kabini, lavabou i na pločicama, bilo da želite da izvršite dezinfekciju, a uz sve to ne oštetite površinu koju tretirate, u samo par poteza krpom, Frosch proizvodi pravi su izbor za vas.

Za apsolutno svaki kutak u vašem domu Frosch je pronašao rešenje, a sada su posvećeni stvoritelji ovog poznatog renomianog brenda učinili korak dalje i uspeli da vam uštede ono najdragocenije a to je vaše vreme, dok će mnogi uvideti i znatnu uštedu u novcu.

promo frosch

 

Naime, u prodaji je Frosch Univerzanlo sredstvo za čišćenje Lavanda, pogodno za sve površine, prirodno, bez nepoželjnih sastojaka kao što su alergeni mirisi i konzervansi, potencijalno hormonski i kancerogeno aktivne supstance, ekološki je održivo i pri tome snažno čisti.

Udruženje potrošača Austrije ali i Slovenije je u dva odvojena testiranja u maju, Frosch univerzalni čistač Lavanda ocenilo za najbolji proizvod među testiranim univerzalnih sredstvima za čišćenje dostupnim u Austriji i Sloveniji.

Važno je napomenut da se za izradu boce novog Froschovog sredstava za čišćenje koristi reciklirana plastika što pomaže u smanjenju CO2 otiska proizvoda, što je još jedna njegova značajna prednost.

Čini se da je brend Frosch postigao ono što mnogima nije pošlo za rukom a to je da udovolji i perfekcionistima, tačnije pedantnim damama, istovremeno da očuva njihovo zdravlje i zdravlje životne sredine, ujedno smanji vreme potrebno za održavanje doma i doprinese kućnom budžetu.

S obzirom na to da Frosch Univerzalnim sredstvom Lavanda ne možete oštetiti površinu koju ribate, mogu ga koristiti i novopečene domaćice, ali i domaćini.


Karakteristike proizvoda na prvi pogled:

  •  higijensko čišćenje gotovo svih podova i površina
  •  uklanjanje neprijatnih mirisa
  •  Ekolabel EU
  •  bez mikroplastike
  •  Boca napravljena od 100% recikliranog materijala

Komentari (0)

Loading