Lifestyle

Išli smo u teretanu sa Natašom Aksentijević da proverimo kako joj ide mršavljenje:I mi žene od sto kila možemo da treniramo (video)

Nataša Aksentijević glumica je i voditeljka koja je odlučno krenula u borbu s viškom kilograma, a cilj joj je da svoju trenutnu kilažu prepolovi. Budući da je drastično korigovala ishranu i krenula sa zahtevnim treninzima u teretani prvi rezultati već su se pokazali na vagi, a Nataša sve čini kako bi se poboljašnje videlo i golim okom. Nevoljno, ali redovno trenira, a sa nama je nedavno podelila par vežbi koje joj pomažu da oblikuje i zategne telo.

Išli smo u teretanu sa Natašom Aksentijević da proverimo kako joj ide mršavljenje:I mi žene od sto kila možemo da treniramo (video)

Neke od prvih treninga u teretani glumica Nataša Aksentijević (40) uradila je pred objektivnom naše kamere. Tom prilikom ona nam je priznala da se, za razliku od mnogih gojaznih ljudi, nije stidela da stane na strunjaču, da je posebnu pažnju posvetila vežbama za stražnicu, jer joj je želja da izgleda kao Dženifer Lopez, dok nam je njen trener Marko otkrio da je odlično savladala sve korake, te da se kako vreme odmiče sve manje žali na napor.

Pročitajte: Nataša Aksentijević: Muž mi je oprostio neke krupne greške

Razlog zbog kojeg se Nataša upustila u proces mršavljenja i vežbanja jesu podeljeni komentari na društvenim mrežama koji su se danima nizali ispod njene fotografije u kupaćem kostimu.

Video: Boško Karanović

Montaža: Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading