Lifestyle

Kako da efikasno izgubite kilograme i zablistate u novogodišnjoj noći? Poslušajte savet uz koji je Snežana Đurišić izgubila 20 kilograma

Dijeta Snežane Đurišić idealna je za sve one koji su shvatili da je Nova godina gotovo pred vratima i da je sada pravi trenutak da otpočnu sa pripremama za najluđu noć u godini.

Kako da efikasno izgubite kilograme i zablistate u novogodišnjoj noći? Poslušajte savet uz koji je Snežana Đurišić izgubila 20 kilograma

Izgled Snežane Đurišić ne prestaje da se komentariše, a mnogi se pitaju u čemu je tajna legendarne pevačice koja i u sedmoj deceniji savršeno izgleda. Snežana Đurišić otkrila je da je odlučila da svoju formu dovede do savršenstva pa je za samo dva meseca izgubila čak 21 kilogram.

Dijeta Snežane Đurišić ima svoju tajnu uspeha, a kako je tokom jednog televizijskog gostovanja otkrila, tajna je u soku od lubenice, koji joj je pomogao da drastično omrša.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Evo kako je Snežana Đurišić izgledala na početku karijere (FOTO)

 

 

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 21 kilogram – otkrila je ova pevačica.

Iako trenutno nije sezona lubenica, još uvek ih možete naći u svim bolje snabdevenim marketima, kako biste praktikovali ishranu Snežane Đurišić.

Pročitajte: U susret praznicima - Katarina Bajec otkriva kako do vitke linije (VIDEO)

 

 

Uz to, pevačica je otkrila da je praktikovala da ima treninge 3 puta nedeljno kako bi ubrzala metabolizam i ostala u dobroj kondiciji, što je bilo od presudnog značaja za brz gubitak kilograma.

Komentari (0)

Loading