Lifestyle

Sve što žena želi! Opti Skin Form kapsule za savršenu kožu, kosu i nokte

Opti Skin Form kapsule predstavljaju dodatak ishrani posebno formulisan da poboljša stanje kože, ojača kosu i nokte. Opti Skin Form kapsule doprinose stvaranju kolagena, u znatnoj meri utiču na zdravlje kože, kose, noktiju i koštano-zglobnog sistema kao i normalnom funkcionisanju imunog sistema. Sadrže 15 posebno odabranih aktivnih sastojaka koje deluju regenerativno, umiruju upalne procese na koži ali i jačaju imunitet i dobrinose stvaranju energije.

Sve što žena želi! Opti Skin Form kapsule za savršenu kožu, kosu i nokte

Opti Skin Form su specifične po tome što u svom sastavu imaju odabrane elemente kojih nema dovoljno u našoj ishrani, a utiču na poboljšanje stanja kože, jačaju kosu i nokte. Kapsule sadrže crvenu algu, bromelin iz ananasa i hlorofil. Crvena alga je bogata mineralima i polisaharidima, na kožu deluje hidrirajuće i umirujuće. Horela koja je izvor hlorofila, stimuliše sintezu kolagena i regeneraciju kože. Bromelin iz ananasa ima izvanredan efekat na obnavljanje ćelija kože, pogotovo kod osoba skonih rozacei i kuperozi. Opti Skin Form kapsule takođe sadrže i kurkumu, koja osim što poboljšava pokretljivost zglobova, pokazuje odlično dejstvo u borbi protiv bubuljica i akni, ali i akni koje su posledica rozacee. Ovaj vitaminsko-mineralni kompleks u svom sastavu ima još i cink, selen i vitamin E. Cink je mineral koji je  našem organizmu jako bitan jer njegov nedostatak dovodi do opadanja kose, peruti i listanja noktiju. Učestvuje u sintezi proteina u organizmu i bitan je za zarastanje rana. Selen  utiče na rad koštano-mišićnog, imunološkog, kardiovaskularnog, nervnog i endokrinom sistema. Sinergističkim antioksidativnim dejstvom sa vitaminom E štiti naše ćelije od oštećenja, a kombinacija cinka i selena ima pozitivan uticaj na imunološki sistem. Vitamin E neutralizuje slobodne radikale koji se stvaraju kao normalna posledica starenja, upotrebe cigareta, prekomernog izlaganja suncu i izlaganja solarijumu ili zagađenom vazduhu. Vitamin E najbolji efekat ispoljava baš u ovakvoj kombinaciji vitamina i minerala. Amino-kiseline, lizin i prolin su gradivni elementi kolagena i stimulišu proizvodnju kolagena u koži i zglobovima, dok koenzim Q10 pored svog antioksidativnog dejstva, učestvuje u procesu stvaranja energije u organizmu. Istraživanja su pokazala da se bolji efekat na kožu postiže kada se unose gradivni elementi kolagena, kao mali molekoli, jer ih organizam bolje i lakše prepoznaje, i samim tim bolje i više resorbuje.

Opti Skin Form kapsule se preporučuju svima koje žele da unaprede svoje zdravlje i izgled kože. Posebno se preporučuje osobama koje imaju bilo koji problem sa kožom kao što su akne, kuperoza, rozacea, atopijski ili kontaktni dermatitis, seboroični dermatitis ili neki drugi problem sa kožom. Opti Skin Form se odlično pokazao kod osoba koje su imale problem sa opadanjem kose. Takođe, preporučuju se i osobama koje imaju problem sa kostima i zglobovima, i osobama koje imaju manjak energije ili su hronično umorne.

Opti Skin je 100% prirodan proizvod, bez aditiva i pogodan je za vegane. Uzima se 1 kapsula dnevno, poželjno je 3 meseca u kontinuitetu. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading