Lifestyle

Vreme za sagorevanje kalorija: Uz OVE savete Mie Borisavljević izgubićete sav višak koji ste tokom praznika nabacili

Dijeta Mie Borisavljević idealan je izbor ukoliko želite da se otarasite svog viška koji ste nabacili tokom praznika

Vreme za sagorevanje kalorija: Uz OVE savete Mie Borisavljević izgubićete sav višak koji ste tokom praznika nabacili

Tokom praznika neretko uživamo u đakonijama, koje se baš i ne bi našle na meniju po preporuci nutricioniste. Zbog toga, kada praznici prođu svako od nas se prvo zapita - kako da skinem nagomilani višak kilograma? U takvim trenucima na snagu stupa efikasna dijeta Mie Borisavljević koja je za samo 6 meseci uspela da izgubi 14 kilograma.

- Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: Voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do moje idealne kilaže - ispričala je nedavno Mia za "Kurir", a sada je otkrila kako je izgubila još pet kilograma i dala važan savet svima koji žele da smršaju:

Pročitajte: Dirljiva porodična fotografija - Ćerke Mie Borisavljević zajedno u zagrljaju roditelja, a svi su odmah primetili SAMO JEDNO (FOTO)

 

 

- Ako volite da uživate u nečemu, nije problem, ali morate da budete svesni da morate to da potrošite. Ko ne trenira, mora da vodi računa o ishrani, ako ima problem sa metabolizmom. Mnogo toga polazi od kondicije i zdravog načina života. Potogotovu kad se povežu turneje, kad malo spavate, jako je bitno kako krećete na taj put, da ste detoksikovani, naporno je raditi i pevati svaku noć. Moraju da se izbacuju toksini kako bi se forma vratila - istakla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal", otkrivši da joj pored dijete trening od 3 puta nedeljno izuzetno pomaže pri mršavljenju.

Komentari (0)

Loading