Lifestyle

Koliko je smršala! Period tuge i bola ostavio veliki trag na Ani Bekuti, evo kako izgleda sa 10 kilograma manje (FOTO)

Ana Bekuta smršala i mnogi komentarišu da izgleda nikad bolje..

Koliko je smršala! Period tuge i bola ostavio veliki trag na Ani Bekuti, evo kako izgleda sa 10 kilograma manje (FOTO)

Ana Bekuta smršala, bruje društvene mreže, a svi njeni pratioci ostali su zatečeni kada su primetili njenu neverovatnu transformaciju, koja uliva nadu da se "sve može kad se hoće" . 

Pročitajte: Bojana Stamenov otkriva kako su joj izgledali OBROCI tokom dijete sa kojom je skinula NEVEROVATNIH 70 KILOGRAMA!

Dušan Petrović

 

 

Iako je doživela veliki gubitak kada je njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić preminuo, Ana Bekuta nije klonula duhom, već se okrenula budućnosti i sebi, te je vredno radila na svom zdravlju, a dobar izgled došao je samo kao nagrada.

Ana Bekuta smršala i izgleda bolje nego ikada

Naime, pevačica je drastično izgubila na kilaži, a sudeći po njenoj najnovijoj fotografiji, ozbiljno je počela da trenira i dovela je izgled od savršenstva. Na današnji dan, Dan Žena, Bekuta je poslala snažnu poruku svim svojim pratiteljkama, kao i ženama u regionu.

Pročitajte: Misterija tajnog susreta - Daša Ani uputila molbu od koje se slama srce

 

 

- Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena - poručila je Ana na "Instagramu" .

Kako se vama dopada ovo njeno izdanje?

Komentari (0)

Loading