Celebrity News

Misterija tajnog susreta: Daša Ani uputila molbu od koje se slama srce

Supruga Milutina Mrkonjića ugostila je Anu Bekutu u svom domu i uputila joj dirljivu mlobu

Misterija tajnog susreta: Daša Ani uputila molbu od koje se slama srce

Arhiva Scandala, Petar Đorđević

Supruga Milutina Mrkonjića, koju je Mrka napustio pre više od jedne decenije, i žena koju je poslednjih godina života voleo, Ana, rešile su da se sastanu i progovore o svim pričama koje su od Mrkine smrti jedna o drugoj slušale.

Susret je prošao iznenađujuće prijatno, priča izvor za "Star", iako je Ana bila zabrinuta, oko toga kako će je supruga Milutina Mrkonjića primiti.

- Ana je dosta razmišljala o Daši i svim pričama koje kruže od kad ih je Mrka napustio. Zna Ana koliko je Mrka brinuo o Daši, da je posećivao stalno i pomagao joj novčano, zato je sada odlučila da ode kod nje da barem porazgovaraju - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: OTKRIVAMO - Dva meseca posle Mrkine smrti Ana Bekuta više NE ŽIVI SAMA

Nikola Tomić/telegraf.rs

 

- Prijatno se iznenadila, jer ju je Daša uljudno primila i ugostila. Lepo su sele i uz kafu sve razjasnile. Iako se pričalo da Daša živi na rubu egzistencije, to ipak nije tačno, ali joj je Ana svakako ponudila pomoć, kad god joj zatreba. Smatra da je toliko dužna svom Mrki, sa kojim je živela poslednjih 10 godina, a zna koliko je on lepo pričao o Daši i da je uvek bio tu za nju.

- Daša se Ani zahvalila na svemu, naročito na poseti jer su sad konačno sve razjasnile. A Daša je toliko bila dirnuta ovom posetom da je zamolila Anu da na proleće kada se prolepša vreme zajedno odu na Mrkin grob.

Komentari (0)

Loading