Lifestyle

Ekspres rezultati: Marija Šerifović drastično smršala za samo pet dana, a evo i kako

Marija Šerifović drastično je smršala, a rezultati su postali vidljivi nakon četiri uzastopna koncerta u Beogradu, na kojima je posvećeno radila

Ekspres rezultati: Marija Šerifović drastično smršala za samo pet dana, a evo i kako

Instagram

Pripremajući se za četiri uzastopna beogradska koncerta, Marija Šerifović drastično smršala. Za svega 5 dana ona je izgubila tri kilograma, a kako sama kaže, najveći uzrok tome je stres.

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala – kaže Marija otkrivši kako je izgledao njen jelovnik u tom periodu.

– Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana.

Pročitajte: Ovo vas godinama intrigira - Šta Marija Šerifović ima da kaže o SVOJOJ ZABRANJENOJ LJUBAVI

Marija Šerifović drastično je smršala, pa je se pred poslednji koncert našla u velikom problemu:

– Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršam.

Kako bi zadržala ove rezultate iz ishrane je morala da izbaci testo i slatkiše.

Komentari (0)

Loading