Lifestyle

Savet zlata vredan! Ishrana kraljice Leticije krije tajnu zbog koje će žene konačno mnogo JEDNOSTAVNIJE mršaviti

Dijeta kraljice Leticije zaslužna je za njenu besprekornu liniju

Savet zlata vredan! Ishrana kraljice Leticije krije tajnu zbog koje će žene konačno mnogo JEDNOSTAVNIJE mršaviti

Španska kraljica nalazi se na pragu pedesetih, a ima liniju devojčice. Mnoge dame širom sveta pitaju se kako izgledaju ishrana i dijeta kraljice Leticije, ukoliko je ona uopšte i drži.

Kraljica Leticija ima savršene stajlinge, a da bi joj oni savršeno pristajali ona vodi računa o svojoj ishrani, koja ne samo da utiče na njenu vitku liniju, već i na izgled njene kože.

Pročitajte: Skandal koji joj nisu oprostili - Pre udaje za kralja bila je u braku sa učiteljem iz srednje škole! (video)

Majka dvoje dece, ističe da količinski jede dovoljno, pa ipak, dijeta kraljice Leticije krije nekoliko tajni zbog kojih je njena linija savršena.

Španska kraljica ne pije alkohol, čime sprečava unos dodatnih kalorija, ali i zadržavanje vode u telu. Ishrana kojoj pribegava je mediteranska, a dijeta kojoj je verna je Perikone. Naime, njen jelovnik najviše sadrži voće, povrće, maslinovo ulje, jaja i ribu.

Dijeta kraljice Leticije isključuje skrobno povrće, šećer i brzu hranu, piše "Healthline", dok je osnov njene ishrane proteisniki uz malu dozu integralnih žitarica i orašastih plodova.

Da bi održala svoju besprekornu liniju, kraljica Leticija dosledno vežba, a joga je njen omiljeni tip treninga.

Komentari (0)

Loading