Celebrity News

Možete li da pogodite ko je? Danas je jedna od najpoželjnijih žena na našoj sceni, momak joj je milioner (FOTO)

Fotografija pevačice iz detinjstva beleži težak period

Možete li da pogodite ko je? Danas je jedna od najpoželjnijih žena na našoj sceni, momak joj je milioner (FOTO)

Kada god se povela priča o detinjstvu, Anastasija Ražnatović nagašavala je koliko joj je otac Željko Ražnatović Arkan u tom periodu falio. Po njenim rečima, sa suzom u oku posmatrala je drugu decu kako očevima trče u zagrljaj nakon svršetka nastave u školi i tiho patila, znajući da to iskustvo ona nikada neće imati. Fotografija Anastasije Ražnatović koja ovih dana kruži društvenim mrežama sa pitanjem ko je devojčica sa slike, krije bolan period za pevačicu. Uprkos tome što oca nikada nije upoznala Tasa neverovatno mnogo tuguje za njim i stalno traži majci Svetlani Ceci Ražnatović i bratu Veljku, koji je takođe bio mali kada je Arkan preminuo, ali se bar nečega seća, da joj o njemu pričaju.

Pročitajte: Pa šta vam je toliko strašno učinila? Porodica Nemanje Gudelja se JAVNO ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu (FOTO)

Boško Karanović

 

Uspomene na oca stečene kroz prisećanje najmilijih Anastasija čuva duboko u srcu i ne krije da se u posebnim trenucima kada je porodica na okupu ne zapita kako bi bilo da je i on kraj njih.

Pročitajte: Modni duel koji se toliko dugo čekao: Anastasija Ražnatović i Danijela Dimitrovska, vi birate pobednika

Instagram

 

Dosta teških trenutaka kako za nju, tako i za čitavu porodicu krije fotografija Anastasije Ražnatović iz detinjstva, ipak činjenica je da onih lepih momenata u pevačicinoj pošlosti ima daleko više. Na tome ona je zahvalna svojoj majci koja se borila i izborila da ona i brat ne osete materijalne i emotivne nedostatke.

Komentari (0)

Loading