Lifestyle

Leto u Portonovi rizortu: Odmor na obali Jadrana o kom ste maštali

Odmor na obali Jadrana o kom ste maštali

Leto u Portonovi rizortu: Odmor na obali Jadrana o kom ste maštali

Promo

Nemojte dozvoliti da gledate kako vreme prolazi dok sedite skrštenih ruku – leto stiže na velika vrata i pravi je trenutak za početak planiranja odmora koji vam je i te kako potreban. Bilo da tražite miran odmor od užurbane svakodnevice ili utočište za letovanje sa porodicom – u rezidencijama luksuznog kompleksa na Jadranu čeka vas sve baš po vašoj meri. Zato je ovo leto idealan momenat da iznajmite vilu ili stan u Portonovom, gde ćete naći sve što vam je potrebno da se opustite, napunite baterije i budete najbolja verzija sebe.

Promo

 
 

Odaberite oazu po svojoj meri

Luksuzne četvorosobne rezidencije za velike grupe ili udobni jednosobni apartmani za romantični odmor ili nešto između - Portonovi ima sve. Ukoliko se odlučite za jedan od Mimoza ili Marina apartmana, uživaćete u predivnim pogledima na more, ali i iskusiti život u modernoj marini. Rezidencije u naselju su savršene za pravi mediteranski odmor, sa lepim bazenima, okružene pažljivo uređenim vrtovima u kojima ćete moći da napunite svoje baterije.

Promo

 

Kako bi izgledao jedan dan vašeg odmora?

Zamislite ga ovako: budite se uz zvuk raspevanih ptica i miris mora koji ulazi u sobu. Kafa se već sprema i terasa je postavljena za doručak, upotpunjen sveže ceđenim sokom od narandže sa lokalnih farmi. Ostatak naselja još uvek spava. Gledate u mirno more sa kafom u ruci, a torba za plažu je spremna za dan koji predstoji. Miris morske soli u vazduhu vas naprosto mami i jedva čekate da se osvežite.

Ostatak dana možete provesti kako god poželite – Lifestyle tim je tu da vaš letnji odmor učini nezaboravnim iskustvom. Oni će za vas pripremiti privatne ture u kojima ćete obići znamenitosti i lokalnu baštinu, farme maslinovog ulja, organizovaće degustacije vina i još mnogo toga.  Dok uživate u svom danu na moru, oni će organizovati večeru u jednom od restorana u marini. Italijanska, kuhinja Bliskog Istoka ili Azije - izbor je na vama, a sto već rezervisan. Nakon večere, posetite događaje iz Portonovi kalendara.

Promo

 

Zabava bez prestanka

Za ljubitelje morskih aktivnosti i sporta, u Portonovom će se tradicionalno i ove godine organizovati regata “Bokeška ostrva”, od 9. do 11. juna, Igre bez granica za najmlađe 24. juna, kao i Portonovi akvatlon koji će se održati 10. septembra

Sezona koncerata počinje nastupom Mjesne muzike Đenovići u Portonovi marini 5. jula. Vrhunac svetske zabave očekuje nas u julu i avgustu sa nastupima ABBA i Queen tribute bendova sa simfonijskim orekestrima. Jedan od događaja koji je privukao veliku pažnju posetilaca su vinske večeri, koje se u julu organizuju u Portonovom. Ove godine, 29. jula, publiku će uz više od 30 izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode, zabavljati Jelena Tomašević. Dan kasnije, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda “Naše veče”.

Komentari (0)

Loading