Lifestyle

Ovo je njen i Borkov ljubavni kutak: Pogledajte gde živi Olivera Kovačević, jedan detalj na zidu oduzima dah (FOTO)

Autor: | 28/02/2023

Dom Olivere Kovačević predivno je uređena nekretnina

Ovo je njen i Borkov ljubavni kutak: Pogledajte gde živi Olivera Kovačević, jedan detalj na zidu oduzima dah (FOTO)

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a,Olivera Kovačević u javnosti je uvek odmerena i ozbiljna i svoju intimu veoma retko deli sa javnošću, te se o detaljima iz njenog života van kamera veoma malo zna, a to kako i gde živi mnogima jedna od omiljenih voditeljki, tema je o kojoj bi svi želeli nešto više da saznaju. I dom Olivere Kovačević donedavno je bio prava misterija, međutim novinarka je putem "Instagrama" rešila da otškrine vrata stana u elitnom delu Beogarda i široki auditorijum pusti da zaviri u njenu kreativnu oazu.

Čelična lejdi, kako je mnogi nazivaju zbog utiska koji odaje, svoju nežnu stranu pokazala je na društvenim mrežama tokom praznika koji su u mnoge domove uneli radost i toplinu i svima stavila do znanja da i te kako uživa u novogodišnjoj čaroliji i svemu što prati poslednji dan godine.

Pročitajte: Elegantni i zaljubljeni - Olja Kovačević posle pet godina sa Borkom Stefanovićem u javnosti, fotografija zapalila Internet

Instagram

 

Tada je i dom Olivere Kovačević zablistao u punom sjaju uz nezaobilaznu i sa stilom ukrašenu jelku u zlatno-srebrnih detaljima, kuglama, mašnama i pahuljama.

Pročitajte: Ko to beše Borko Stefanović? Olja Kovačević čeka Novu godinu u zagrljaju poznatog pevača, upravo je objavila fotografiju! Svi čestitaju!

Osim praznične euforije, na svom "Instagramu" ona je pokazala i delić luksuznog doma, koji u najmanju ruku, oduzima dah. Celokupnim enterijerom dominiraju različite nijanse braon kao i bele boje koje se savršeno uklapaju uz kvalitetan i po poslednjoj modi biran nameštaj, a kako je poznato da je Olivera ljubitelj umetničkih dela, zidove njene oaze krase slike koje svemu daju posebnu dozu kreativnosti, dok su police ispunjene mnoštvom knjiga, figurica i ostalih interesantnih detalja.

Pročitajte: Oduvek je želela ćerku - Upoznajte Minu, devojčicu koja je ušla u život Olivere Kovačević i SVE PROMENILA (FOTO)

Dom Olivere Kovačević oličenje je stila i dobrog ukusa kao i mesto gde se ona oseća najlagodnije i gde nakon napornog dana pronalazi potreban mir kao i spokoj u zagrljaju svog dugogodišnjeg partnera, političara Borka Stefanovića.

Kako izgleda dom Vesne Dedić možete pogledati OVDE.

Komentari (2)

Loading
Мm

10:07 02.03.2023

Ју, жена не личи на стару Оливеру. Изоперисала се превише.

Vlada

12:33 02.03.2023

Lepa žena sa malim fetišom prema političarima ...no big deal !