Lifestyle

Da li znate šta je srećičica? Otkrivamo zašto je važno da se radujemo sitnicama

Radovanje sitnicama, kao što je prvi gutljaj jutarnje kafe ili osećaj sunčevih zraka na koži, ključno je za naše mentalno i emocionalno blagostanje

Da li znate šta je srećičica? Otkrivamo zašto je važno da se radujemo sitnicama

Promo

Te male radosti ne samo da ublažavaju stres i jačaju našu otpornost prema životnim izazovima, već i pomažu da razvijemo osećaj zahvalnosti, poboljšamo odnose sa okolinom i vraćaju nas u sadašnji trenutak.

Kroz njih učimo da cenimo svaki momenat, bilo da je to slušanje omiljene pesme, šetnja ili smeh bliskih osoba, čime se obogaćuje naša svakodnevica.

Na kraju, te sitnice, koje se razlikuju od osobe do osobe, podsećaju nas da lepota i sreća često leže u jednostavnim, svakodnevnim trenucima, dajući značaj i bogatstvo našem životu. Otkrili smo i novu reč koja opisuje takve male radosti – srećičica. Pravi način da se opišu sve one sitnice kojih ponekada nismo ni svesni, a svuda su oko nas. One su podsetnik da je sreća često tu, tik pred našim očima, u malim stvarima koje obogaćuju dan. Možda baš među ovim redovima pronađete svoju srećičicu.

 

Srećičica je u bezbrižnosti

Volimo da surfujemo na netu, a prava je srećičica kada možemo da budemo potpuno bezbrižni u tom trenutku. Pouzdana onlajn kupovina, sigurnost podataka i bezbedno korišćenje WiFi mreža - srećičica je kada ne moramo da mislimo na sajber pretnje. Zato, da biste bezbrižno uživali u svakom trenutku, A1 predstavlja NEO24 Protect tarifu u kojoj dobijate i A1 Net Protect Plus na dve godine, za potpunu bezbednost tokom surfovanja na internetu. Ovaj dodatak redovno proverava mrežu, štiteći vas od zlonamernih veb-sajtova i održavajući vaše podatke sigurnim, čak i kada se povežete na otvorene WiFi mreže.

 

Srećičica je u malim radostima

Ne zaboravite na magiju svakodnevnih sitnica. Prvi gutljaj kafe ujutru, pesma koju slučajno otkrijemo i onda pevušimo danima, ili kada imamo ceo dan samo za sebe i možemo bez griže savesti da uživamo u sadržaju na mrežama. Baš zato je tu NEO24 Joy tarifa sa neograničenim korišćenjem odabranih aplikacija na dve godine. Uz to dobijate i Deezer aplikaciju bez reklame, pa godinu dana možete da uživati u čak devedeset miliona muzičkih numera. Srećičica nema limit i zato možete da koristite Instagram i TikTok neograničeno dve godine.

 

Srećičica je u novim doživljajima

Putovanja su jedan neiscrpan izvor srećičica - šetnje neistraženim ulicama, otkrivanje novih ukusa i jela, upoznavanje sa lokalnom kulturom. Posebna srećičica je kada sve te nove doživljaje možemo da zabeležimo i podelimo sa prijateljima, a uz to i naš uređaj je osiguran na putu. Zato izaberite NEO24 Travel tarifu koja pruža 24 GB interneta, 24 dana Pametnog putnog osiguranja i neograničeno korišćenje odabrane aplikacije. Sa ovim osiguranjem putna zaštita se aktivira automatski svaki put kada napustite zemlju, a po povratku iz inostranstva se sama deaktivira. Sa ovom tarifom nemate ni jednu brigu na putovanju, pa to je srećičica.

Komentari (0)

Loading