Lifestyle

Top 4 vežbe za OPASNO DOBRE TRBUŠNJAKE: Potrebno je da uradite samo OVO…

Top 4 vežbe za OPASNO DOBRE TRBUŠNJAKE: Potrebno je da uradite samo OVO…

story

Ukoliko ste mislile da je kasno da za letovanje koje ste dugo čekale budete zgodne i fit, prevarile ste se. Za savršene instant trbušnjake, pronašli smo za 4 vežbe kojima ćete napraviti ”kockice” o kojima ste oduvek sanjale.

Prednost ovih vežbi je što ih možete raditi i kod kuće, ali je veoma bitno da budete istrajne i uz kombinaciju adekvatnog kardio treninga, dođete do rezultata!

Evo 4 koraka do prelepog stomaka:

Vežba 1

Lezite na pod na leđa a ruke postavite iza glave koja bi trebalo da bude izdignuta malo od poda. Noge podignite u vis, ispružene, u visini kukova. Zatim ih spuštajte naizmenično jednu, pa drugu nogu. Nephodno je da budu vrlo blizu podu ali da ga ne dotaknu. Tempo prilagodite sebi. Vežbu radite 45 sekundi.

Vežba 2

Naime, ova vežba slična je kao prethodna, s tim što ovaj put noge ne spuštate tik do poda nego samo jednu ispod druge, dok su u vazduhu, takođe naizmenično. Možete malo ubrzati tempo. Radite ih takođe oko 45 sekundi. Odmorite 15 sekundi i ponovite vežbu 3 puta.

Na narednoj strani pogledajte preostale dve vežbe kao i savet plus...

Vežba 3

Na redu je jedna od najtežih, ali uz istrajnost, uspećete - izdržaj! Naime, stanite u ”pseći položaj” sa nogama ispruženim i održavate se na prstima. Ruke su vam takođe ispružene a opterećenje vam je na šakama. Zadnjicu spustite dole, da vam celo telo bude u jednoj ravni. Ostanite tako minut.

Vežba 4

Ponovo u "psećem položaju" podignite levu ispruženu nogu što više možete gore, vratite je nazad u početni položaj i nakon toga u raskoračite obe noge. Isto to uradite sa desnom nogom. Vežbu radite minut, odmorite 15 sekundi, pa ponovite sve 4 puta.

Savet: 

Istrajnost i svakodnevno vežbanje daće brze rezultate, međutim neophodno je i da uz ovaj trening pravilno prilagodite ishranu.

Plan zdravog jelovnika koji će vam pomoći da skinete višak kilograma i izbacite suvišnu vodu iz organizma pogledajte OVDE.