Lifestyle

NIJE MAGIJA: Dok izbrojite do pet, vaša kuća će zablistati

18/11/2019

NIJE MAGIJA: Dok izbrojite do pet, vaša kuća će zablistati

story

Da li ste spremni za revoluciju u spremanju vaše kuće? Evidentno je da u poslednje vreme imamo malo vremena na raspolaganju, koje možemo da posvetimo sebi, jer većina poslova vezanih za čišćenje kuće nam oduzima previše vremena. Srećom, postoje savremeni gedžeti koji nam štede vreme i energiju.

Verovatno vam se više puta dešavao isti scenario, umesto da odmarate, uživate u čitanju knjiga ili gledanju filmova, morate da usisavate i brišete podove, iako ste za vikend uradili detaljno sređivanje kuće. Prljavština se nakupila tokom nedelje i treba je brzopotezno očistiti. Sanjate, o vremenu koje biste posvetili samo sebi, a ne kućnim poslovima... Sve navedene probleme možete jednostavno i brzo rešiti uz pomoć Philips PowerPro Aqua 3u1 štapnog usisivača. Dovoljno je par brzopoteznih pokreta i kuća će zablistati od čistoće.

Pored toga što zauzima malo mesta i veoma lako se može spakovati u ostavu, orman ili nasloniti uza zid, ovaj gedžet modernog dizajna je veoma funkcionalan, jer nema kablove koje treba preskakati. Jednostavno se puni, a litijum-jonska baterija može da traje od 40 do 60 minuta, zavisno od modela. Pogodan je za brzopotezno usisavanje na svim podnim površinama. Dodatno, ima ručni usisivač za usisavanje mrvica sa stolova i nekih delova kuće gde je potrebno detaljnije usisavanje poput kreveta ili garnitura za sedenje. A ako ste planirali i da prebrišete podove, ne morate da potežete „tešku artiljeriju“ u vidu kofe i džogera. Dovoljno je samo jednim klikom da na štapni usisivač montirate dodatak za mokro brisanje podova i voila! – uštedeli ste sebi vreme jer ovaj štapni usisivač usisava i briše u jednom potezu!

Korist od ovog savremenog gedžeta će imati svi članovi porodice, pogotovo one koje imaju kućne ljubimce koji se linjaju jer TriActive Turbo motorna četka ovog usisivača brzo i bez muke sakuplja dlake.

Ukoliko sebe nagradite ovim savremenim gedžetom, uz malo truda i veliku uštedu vremena, možete uživati u čistom i mirisnom domu svaki dan.