Lifestyle

Poznati parovi koji su SUDBONOSNO "DA" rekli na neobičnim mestima

Poznati parovi koji su SUDBONOSNO "DA" rekli na neobičnim mestima

Ovih dana portale i društvene mreže preplavila je vest o bračnom paru koji je svoje venčanje proslavio vožnjom u gliseru. Da su to učinili nekom romantičnom plovidbom uz obalu mora ili okeana, to ne bi bilo toliko neobično.

Međutim, Džordžija i Samuele, vlasnici jedne ribarnice u italijanskom gradu Fođa nakon što su se zavetovali na večnu ljubav, seli su u gliser smešten na prikolici automobila i uputili se na nezaboravnu svadbenu “plovidbu” ulicama grada. Originalna ideja izazvala je mnogobrojne komentare, pa je i veliki broj poznatih ličnosti uputio čestitke i pohvalu za kreativnost ovom do juče anonimnom paru.

Proslava venčanja svakako je jedinstven događaj za sve mladence, bez obzira da li su slavlje upriličili u svom domu, restoranu, hotelu, ili sali koja služi upravo za tu namenu. Međutim, sve više je parova koji se odvaže da za svoj najvažniji dan osmisle nešto neobično, nešto zbog čega će svoje venčanje učiniti potpuno posebnim. Upravo kao što su to uradili Italijani, Džordžija i Samuele.

Ni poznate ličnosti ne zaostaju za ovim trendom. Jedna od prvih slavnih ličnosti koja se odlučila na svadbu na plaži je Pamela Anderson. Popularna glumica u skladu sa tada aktuelnom serijom “Čuvari plaže” koja ju je proslavila, udala se u belom bikiniju za Tomija Lija na plaži u Malibuu.

Brajan Feri izgovorio je “DA” Amandi Šepard na obali karipskog ostrva Turks.

NOVEMBAR JE SAVRŠEN MESEC DA STANETE NA LUDI KAMEN: TOP 5 poznatih parova koji su to učinili!

Jedna od najleših žena Holivuda Megan Foks takođe se venčala na plaži, sa rediteljem Brajanom Ostinom Grinom, Maraja Keri udala se za Nika Kenona 2008. pored mora na Bahamima.

S obzirom da su venčanja na plaži već postala klasika, naša glumica Vjera Mujović 2015. godine sudbonosno “DA” izgovorila je svom izabraniku Štefanu Prajsu u avionu, na letu iz Beograda za Istanbul.

https://www.instagram.com/p/B32mYvpJ7u3/

Simbolika je jasna, jer se par upoznao upravo u avionu, na letu za Mongoliju.

Među onima kojima nedostaje malo hrabrosti za nešto “otkačeno”, a svoje venčanje ipak žele da učine neobičnim, poslednjih godina sve prisutniji je trend da za svadbenu proslavu biraju mesta koja nisu uobičajena. Zbog toga, sve više je salaša, vinograda, vidikovaca, rustičnih brvnara, industrijskih magacina i sličnih mesta za venčanja koja iskaču iz šablona.

Sve SVETSKE ZVEZDE ovo rade na svojim VENČANJIMA, pa zašto ne biste i vi: Šta su “Unplugged Weddings”?

Svi oni koji imaju takve afinitete, na predstojećem, jubilarnom “Belgrade Wedding Showu”, koji se 7. i 8. decembra održava u beogradskom hotelu “Hilton”, osim što će moći da se upozaju sa tim šta su novo za narednu sezonu pripremili modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, aranžeri, dekorateri, cvećare i agencija za planiranje venčanja, moći će da pogledaju i ponude nekih veoma neobičnih mesta za proslavu venčanja. Ili bar da se inspirišu kako bi svoje svadbeno slavlje učinili potpuno drugačijim.