Lifestyle

Novi trend mladenačkih fotografija

Novi trend mladenačkih fotografija

story

Jedna od novosti koja će biti predstavljena na predstojećem jubilarnom 10. po redu “Belgrade Wedding Showu” je potpuno novi koncept pristupu snimanju mladenačkih fotografija. Mlada umetnica srpskog porekla, koja je znanje i iskustvo sticala najpre u Italiji, potom u Kanadi, u Srbiju donosi novi svestki “wedding” trend.

Iznenađenja povodom velikog jubileja

- Fotografije sa venčanja predstavljaju dragocene uspomene kojima se posle tokom života često i rado vraćamo, tako da ne čudi što se poslednjih nekoliko godina isprofilisao novi pravac u fotografisanju. Reč je o poslu koji na neki način objedinjuje fotografsko umeće s jedne i wedding konsalting s druge strane - kaže Jasna Vukos, fotografkinja koja je godinama živela i radila u Kanadi.

- Pre samog fotografisanja venčanja, sa mladencima imam bar dva sastanka na kojima kroz razgovor saznam njihove želje i osetim njihov senzibilitet. Oni popune formular u kom odgovre na niz pitanja i tek posle toga pristupam izradi detaljnog plana fotografisanja. Sve vreme, tu sam za njih za sve savete čiji cilj je da im što više olakšam celokupne pripreme za venčanje. Predložim im lokaciju snimanja koje se obavlja na miru, pre ili posle same ceremonije, a kao rezultat dobijemo savršene fotografije koje nose posebnu emociju kao da su iz najprestižnijih svetskih časopisa. Upotpunimo ih fotografijama svih važnih momenata same proslave - objašnjava Jasna Vukos koja će na predstojećem “Belgrade Wedding Showu” koji se u hotelu Hilton održava 7. i 8. decembra, budućim mladencima predstaviti ovaj pristup mladenačkoj fotografiji.

Pored toga, svi parovi koji planiraju venčanje u narednom periodu, na jednom mestu moći će da se upoznaju sa ostalim svetskim “wedding” tendencijama i onim šta su modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i agencija za planiranje venčanja, pripremili novo za 2020. godinu.